Reis til Dubai med Emirates – få gratis inngang til Burj Khalifa

Burj Khalifa, Dubai

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fram til søndag 23. juni tilbyr Emirates ekstra gode priser på reiser til Dubai. Prisene starter på 3 499 kr i økonomiklasse og 14 999 kr på Business Class. I tillegg til gode priser får reisende også gratis inngang til At The Top, verdens høyeste observasjonsdekk, på Burj Khalifa.

Akkurat nå får du ekstra gode priser på reiser til Dubai med Emirates. Tilbudet gjelder billetter på alle klasser og kan benyttes for reiser mellom 15. juni og 30. september. I tillegg til gode priser får passasjerene også gratis inngang til At The Top – verdens høyeste observasjonsdekk. Dekket ligger i 124. og 125. etasje i verdens høyeste bygg, Burj Khalifa.

Burj Khalifa, Dubai

Det er et av Dubais mest populære landemerker med en 360 graders utsikt over hele Dubai og innehar ikke mindre enn seks verdensrekorder. I en by med utallige og imponerende skyskrapere er At The Top, som ligger hele 550 meter over bakken, et must å oppleve når man er i Dubai.

Billetter kan bookes på Emirates.no.

Emirates Airbus A380
Emirates er med god margin verdens største Airbus A380-operatør. Foto: Emirates

Opptil 50 prosent rabatt på over 500 aktiviteter

For å sørge for at Dubai-turen din blir en uforglemmelig opplevelse lanserer flyselskapet også My Emirates Pass. My Emirates Pass er et av flyselskapets signaturtilbud som gir passasjerer opp til 50 prosent rabatt på over 500 opplevelser i De forente arabiske emirater – alt fra restauranter i verdensklasse, spa-behandlinger, aktiviteter og shopping. Alt du trenger å gjøre er å ta vare på og vise frem boardingkortet ditt.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dubai har noe for alle; Dubai akvarium og zoo og Yas Waterworld er to av mange familievennlige aktiviteter. For par og venner er det et stort utvalg av spa-behandlinger, shoppingmuligheter, og ikke minst et av verdens beste uteliv, og for foodies har byen tusenvis av restauranter i alle prisklasser og kategorier.

En full oversikt over tilbudene i My Emirates Pass finner du her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *