Scandic åpner nytt hotell i København

Scandic Nørreport København

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Scandic har inngått en avtale om å drifte et nytt hotell i Nørreport i København sentrum. Hotellet vil ha rundt 100 rom og skal etter planen åpne neste år.

Nørreport er et av de mest attraktive områdene i sentrum av København. Det nye Scandic-hotellet vil ha en sentral beliggenhet, like utenfor Nørreport stasjon. Hotellets design vil være inspirert av boutique hotell, med en restaurant og en skybar med fantastisk utsikt over byen. Det er ATP Ejendomme som eier tomten, som i dag brukes som kontorlokaler.

Tre nye hoteller i København-området

– Nørreport har lenge vært et ettertraktet område med relativt få hoteller. Det nye hotellet vil være et fantastisk tilskudd til vår hotellportefølje i København. Det innovative designet vil virkelig skille seg ut, og vi gleder oss til åpningen, sier Søren Faerber, administrerende direktør i Scandic Danmark.

Scandic har per i dag ti hoteller i drift i København, og vil styrke sin posisjon ytterligere i kommende år. I tillegg til Nørreport har Scandic planer om å åpne tre nye hoteller i København-området mellom 2019 og 2021. Hotellene vil få mer enn 1300 rom tilsammen. Hotellmarkedet i den danske hovedstaden er i vekst og har historisk høyt belegg. Byen er en av Nord-Europas største byer for messer og konferanser med et voksende fritidssegment.

Foto: Scandic Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *