Reitan Convenience åpnet Northland på Gardermoen

Northland Gardermoen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

1.februar åpnet Northland i den nye terminalen Pir Nord på Gardermoen. Northland er Reitan Convenience sin nye satsing, og totalt vil det bli tre serveringssteder på Gardermoen når alle står klare i november 2017.

– Det er viktig for oss å være tilstede på lufthavner hvor reisende vil ha kvalitetsmat inspirert av norske råvarer og natur. Det blir spennende å se hvordan konseptet blir tatt imot av vår øverste sjef Kunden,

Colonialmajor Odd Reitan.

I november 2015 åpnet den første butikken i Stavanger, og nå er det nye serveringssteder på Oslo Lufthavn som står for tur.

Northland med gode råvarer

– Vi legger vekt på gode råvarer, og velger norsk der det er mulig. Alt forberedes og smøres på stedet, slik at det blir fersk kvalitetsmat. Gjestene skal kunne få et smakfullt måltid når de besøker Northland, sier Johannes Sangens, administrerende direktør i Reitan Convenience.

Bagettene blir kjedens varemerke, og det er brukt lang tid på å finne det beste surdeigsbrødet.

Northland Gardermoen
Administrerende direktør i Reitan Convenience, Johannes Sangnes hadde med seg skiløper og komiker Nils-Ingar Aadne, og Øystein «Pølsa» Pettersen og smørte de første bagettene på Northland. Pressefoto: Reitan Convenience

-Vi legger vår stolthet i å produsere topp kvalitet. For å finne det beste surdeigsbrødet har vi testet 250 ulike varianter. Høy kvalitet sammen med god service skal gi våre gjester en god start på reisen, sier Sangnes.

reitanconvenience.no

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *