Resorthoppa – få 20% rabatt på deres transferservice over hele verden

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Resorthoppa – få 20% rabatt på deres transferservice over hele verden. Dette tilbudet kan bookes resten av september måned og gjelder transfer frem til desember 2017. Med Dubli Cashback kan rabatten komme helt opp i over 31%.

Resorthoppa er en virksomhet som tilbyr transferservice over det mest av verden. For eksempel i Australien, New Zealand, Fiji og Samoa er de tilgjengelige følgende steder:

BF - Resorthoppa - Hvor kan Resorthoppa bruges

Se selv på denne linken for å se om ikke din neste destinasjon er tilgjengelig.

20% rabatt er mulig å oppnå hvis du lager en bestilling her i løpet av september måned. Du oppnår rabatten ved å benytte følgende rabattkode på Resorthoppa’s hjemmeside: “BONUSFEBER20″

Hva er fordelen med å bruke en transferservice som Resorthoppa?

Resorthoppa har den fordelen at du bestiller din transfer hjemmefra. Dermed trenger du ikke å tenke på transport til hotellet når du ankommer flyplassen på destinasjonen. Akkurat det kan jo være greit etter en lang flytur til et nytt sted og hvor man er litt sliten og bare vil komme seg til hotellet. Og reiser man med barn er det greit å ha sikret seg transporten på forhånd, slik at det er en bil eller bus som kan ta med hele familien med bagasje uten problemer og ekstra gebyr.

Hvordan bestiller man via Resorthoppa?

For at lage en bestilling åpner man Resorthoppa’s hjemmeside. I øverste del starter du med å taste inn ankomstlufthavn og hvilket “ferieområde” man skal til. I mitt eksempel var det Manhatten, hvor jeg har bestilt hotell.

BF - Resorthoppa - Anmeldelse - Bestilling I

Neste del var å taste inn selve datoen for ankomst og avreise, samt hvor mange passasjerer det skal bookes til. Dette avgjør mulighetene for hvilke biler som er tilgjengelige. Standardrabatten er 12%, men Bonusfeber har fått adgang til en rabattkode som gir 20%. Det er dessuten ikke noen grenser for hvor mange bestillinger man foretar.

BF - Resorthoppa - Anmeldelse - Bestilling II
Her velger du hva slags transport du vil ha

Ved neste steg velges den type kjøretøy man ønsker blant de mulige på destinasjonen. Det kan være alt fra buss transfer som er mulig på store ferie-destinasjoner, og opp til å blir transportert i luksuriøse biler. Prisene er også deretter og en transport med fin bil med en sjåfør som møter en straks etter bagasjebåndet er klart dyrere, men mye mer behagelig enn at skulle finne en stor buss.

Alle relevante data tastes inn
Alle relevante data tastes inn

I neste steg inntastes alle relevante data slik som eksakte flightnummer, lufthavn og hotellets navn.

Det er også i dette steget at rabatkoden “BONUSFEBER20″ skal tastes inn. Dette vil ta bort 20% av prisen (som vises i neste steg).

Prisen er nå redusert med 20%
Prisen er nå redusert med 20%

Siste steg er selve oppsummeringen av bestillingen hvor betaling med enten kredittkort eller ens paypal konto må brukes.

Hva er konklusjonen?

Prisen på 1 457,- kroner for en privat transport i bil tur/retur fra Newark flyplassen til Manhatten er ikke den billigste. Men det å ikke skulle tenke på noe rundt transporten, samt det å bli møtt på flyplassen og ført direkte til bilen, uten ventetid, har også en verdi i ren ferietid. Jeg vil som far til en to-årig gutt i hvert fall gjerne slippe dette når jeg lander på destinasjonen, som også ofte er sent på dagen.

Sammenlignet med en service som for eksempel Uber, så koster det med dem omkring 60-75 us dollars per vei (når det ikke er rush hour). Totalt for en tur/retur er dette godt 1.000,- kroner. Forskjellen i prisen er at man får “meet & greet” service og at man bliver guidet fra ankomsten til bilen og igjen hentet på sitt hotell når man skal hjem igjen, og alt dette er planlagt hjemmefra.

I tillegg er det også mulighet til å bestille “shuttle busser” på de mest populære destinasjonene. Der er fordelen den samme. Alt er bestilt hjemmefra og det er et profesjonelt selskap/sjåfør som møter en på flyplassen/hotellet.

Prisen for shuttle er som man ser mye lavere enn ved en egen bil.

Pris ved å velge shuttle/buss
Pris ved å velge shuttle/buss

Mulighet for ytterligere rabatt:

Det er muligt med Dubli Cashback at få yderlige 11,2% rabat ved at bruge Resorthoppa. Så det er i alt over 31% rabatt i forhold til listeprisen.
Det er mulig med Dubli Cashback å få ytterlige 11,2% rabatt ved å bruke Resorthoppa. Så det er i alt over 31% rabatt i forhold til listeprisen.

 

Et siste råd på veien er å bruke Dubli og dermed få ytterlige opp til 11,2% cashback på en bestilling ved Resorthoppa. Dette gjelder om man er V.I.P. medlem. Les her hvorfor du skal være nettopp V.I.P. medlem hos Dubli – det er mange penger å hente i cashback i løpet av et år.

Med bruk av Dubli Cashback er forskjellen mellom en “gjør-det-selv” med Uber og en bestilt tur med Resorthoppa redusert til omkring 300 kroner.

Har du benyttet Resorthoppa, eller har tenkt å gjøre det, så skriv gjerne en kommentar nedenfor i kommentarfeltet.

BF - Resorthoppa - Anmeldelse - Bestilling VII

Opprinnelig skrevet for bonusfeber.dk av Henrik Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *