Rica Points blir til Scandic Friends den 1. oktober

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Natten mellom 30. september og 1. oktober slås Rica Points og Scandic Friends sammen. Det betyr at Rica Points ikke lenger vil eksistere etter 1. oktober.

Dine poeng
Alle som har opptjent Rica points får flyttet alle poengene automatisk over i Scandic Friends og 1 Rica-poeng blir til 5 Scandic Friends-poeng. Poengene som føres over får forlenget levetid på 3 år, det vil si at de kan brukes helt til 31. desember 2017! Dersom du har Rica Points-poeng som ligger til forfall 31. desember 2014, vil det altså si at ved overføringen til Scandic Friends vil disse poengene være gyldige til 31. desember 2017.

Tjen og bruk poeng
Fra og med 1. oktober tjener du Scandic Friends-poeng på alle Scandic og Rica-hoteller, uansett om de er rebrandet til Scandic eller ikke. I løpet av høsten blir nesten alle Rica-hotellene rebrandet til Scandic, og du vil kunne booke frinetter på alle våre 230 hoteller! Den billigste overnattingen koster bare 10 000 Scandic-poeng, noe som tilsvarer 2 000 Rica-poeng. Les mer her om hva du kan gjøre med dine Scandic Friends poeng.

Medlemsnivå
Både Scandic Friends og Rica Points har fire medlemsnivåer. Du kommer i det minste til å få det motsvarende nivået som du har hos Rica Points i dag. Det totale antallet netter du har på ditt Rica Points og/eller Scandic Friends medlemskap de seneste 12 månedene, kan også kvalifisere deg til et høyere nivå.

I Scandic Friends gjelder disse nivåene:

Opp til 5 netter – 1st floor
Etter 5 netter – 2nd floor
Etter 25 netter – 3rd floor
Etter 45 netter – Top floor

Bookinger
Dine bookinger vil ikke bli påvirket av sammenslåingen som er 1. oktober, bortsett fra at du får Scandic-poeng og ikke Rica-poeng for oppholdet.

Diskuter
Vær med å diskuter om denne endringen er til det bedre eller til det dårligere på vårt forum. Diskusjonen er allerede i gang og du finner den ved å klikke på denne linken.
Rica og Scandic 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *