The Ritz Carlton Laguna Niguel

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ritz Carlton Laguna Niguel er en av flaggskiphotellene i kjeden og er perfekt lokalisert på en klippe med ubegrenset utsikt over Stillehavet ca. halvtimen sør for Newport Beach i California eller rundt timen fra Los Angeles flyplass.

For ett 3 dagers opphold hadde vi bestilt ett rom på Club level, ett hotell i hotellet som ligger privat til i 3. etasje. Vi leverte fra oss leiebilen til en hyggelig valetkar ved ankomst og ble eskortert rett forbi resepsjonen og opp i Club Loungen der en hyggelig dame ønsket oss velkommen. Vi har bodd på hotellet flere ganger før og en kombinasjon av god hukommelse, datasystem og forvarsel via radio gjorde at damen kjente til når vi var der sist, hadde notater om oppholdet og våre preferanser.

Innsjekking skjer ikke over disk, men over en kontorpult der Clubsjefene er lokalisert fra 0630 til 2200 daglig. De er selvsagt behjelpelige med alt fra restaurantreservasjoner til Fedexshipping.

Baren er lokalisert rett til høyre og etter ett hyggelig velkommen tilbake, ble vi tilbudt en drink, vi valgte Champagne.

Damen beklaget at de ikke hadde ledig rom første natten å oppgradere oss til, men dersom det ikke var for mye bry, hadde hun ett herlig rom med full havutsikt ledig neste dag, noe som var helt greit for oss siden vi bodde på poeng og ikke var garantert oppgradering på forhånd.

Club Lounge konseptet til Ritz Carltonkjeden er veldig annerledes enn mange andre hoteller. På dette hotellet drar de servicen enda lengre enn forventet. Baren, inkludert Champagne er åpen fra 0630 til 2200. Frokost serveres fra 0630 til 1130, perfekt for late dager. Da kommer lunchen ut som står til kl 1500. Kl 1700 til 2000 er det masse god fingermat og kl 2000 kommer desserten ut i tillegg til at fingermaten fortsetter. Herlig. Alle Clubrommene ligger nedover korridoren etter loungen og du er velkommen til å ta all snacks og drikke med på rommet når som helst. Brus, vann og søtsaker er tilgjengelig hele døgnet.

Lunchutvalget i loungen

DSC00538

DSC00536

DSC00534

DSC00539

Søtsaker

DSC00676

Flott salong med fyr i peisen på kvelden

DSC00675

Vi hadde som sagt to forskjellige rom, men begge var like, bortsett fra utsikten.

Vi ble ønsket velkommen med følgende gave første dagen. Ikke noe eple og en flaske vann der i gården

DSC00576

Rommet var stort og nyoppusset. Kunst og detaljer i verdensklasse

DSC00664

DSC00661

DSC00567

DSC00568

DSC00570

Badet var i vanlig Ritz Carlton stil med Italiensk Carrara marmor. To vasker, separat dusj og badekar, samt separat toalett. Amenities var Asprey, men Bulgari var allerede levert ved innsjekk siden vi foretrekker det.

DSC00563

DSC00561

DSC00562

De andre dagene satte de ut litt snacks da de rengjorde rommet. Dag to og tre sto det franske macaroons og ventetpå oss:

DSC00674

Utsikten fra rommet var helt fantastisk. Ubegrenset utsikt over Stillehavet

DSC00662

DSC00660

DSC00658

Hotellet har 4 restauranter i tillegg til restauranten ved bassenget og en kafe. Stjernekokken Richard Sandoval driver hovedrestauranten Raja med ett såkallt Pan-Latin Coastal Cuisine, noe som selvsagt betyr fokus på sjømat. De har alt fra Sushi til Ceviche, men også mat fra landjorda for de som foretrekker det. Du kan også bestille romservice fra Raja, noe vi gjorde en av kveldene. Fantastisk mat, kanskje den beste romservice maten vi noengang har spist. En av signaturrettene er en hummer mac’n cheese med trøfler.

DSC00670

DSC00669

Det ble som vanlig noen late, herlige dager på Ritz Carlton Laguna Niguel. Det lengste vi bevegde oss unna var ett par kilometer for å spise lunch og middag med venner som bor i området. Hotellet er ett herlig sted der alt fra internet og mat til superservice i verdensklasse alltid er 100% på stell.

Konklusjon: Ett av de beste luksushotellene du finner i USA. Herlig beliggenhet rett ved Stillehavet halvtimen fra nærmeste flyplass.

Karakter 10 av 10

Quickfacts:

Lokasjon: 30 minutter sør for Santa Ana flyplass i Newport Beach
Rompris: Fra 425 dollar per natt. Oppgradert fra standard Clubrom til Oceanview Clubrom. Vi betalte 50K poeng per natt
Bonuspoeng opptjent / program: 5216 Ritz Carlton poeng. Ritz Carlton Platinumstatus
Hjemmeside: Ritz Carlton Laguna Niguel

Fordeler: Fantastisk komfort, feilfri service
Ulemper: Dyrt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *