The Ritz Carlton San Francisco

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ritz Carlton San Francisco ligger mot toppen av Stokton Street og er en flott, gammel bygning fra 1909. MetLife hadde sine kontorer der til 70 tallet, skole etter det før Ritz totalrenoverte eiendommen og åpnet som hotell i 1991.

Det er gangavstand til en rekke restauranter, Union Square og de fleste severdigheter. Bare husk at dersom du planlegger å spasere, spar på kreftene til du skal tilbake, det er litt av en bakke å bestige. Jeg har ikke verdens beste kondis og selv om vi lett spaserte til middag noen hundre meter unna, var jeg rimelig sliten da jeg ramlet inn i resepsjonen etter å ha besteget bakken etter en god del vin og ett tungt måltid.

Jeg ankom hotellet etter noen møter denne fredagen og ble tildelt ett standard rom ved innskjekk. Lobbyen er spektakulær. Rommet var standard Ritz Carlton og veldig romslig

DSC03759

DSC03765

DSC03761

DSC03767

Badet hadde standard Ritz Carlton marmor og hadde Asprey amenities

DSC03745

DSC03746

DSC03753

DSC03755

Gratis vann, kaffe og te

DSC03744

DSC03737

Minibar med godt utvalg

DSC03740

Internet var raskt og gratis for Elitemedlemmer over Gold nivå. Om ikke, kostet det 12.95 dollar hver dag, rimelig standard

Umiddelbart etter jeg hadde satt ned tingene mine, hørte jeg en damestemme fra naborommet som snakket høyt i telefonen. Akkurat. Rom med adjoining doors, eller dør mellom rommene. Jeg ringte ned og spurte om det var mulighet til å bytte til ett rom som ikke hadde denne døren, det var dessverre ikke var mulig. Jeg spurte om jeg kunne betale for oppgradering til ett Club rom som ikke hadde slik dør, noe som heller ikke var tilgjengelig, men jeg kunne kjøpe adgang til klubben for 150 dollar, noe jeg sa jeg skulle tenke på og evt ringe tilbake.

Da fruen ankom senere på kvelden, bestemte vi oss for å bestille romservice. Ordren ble ringt inn, men etter 15 minutter fikk vi en telefon tilbake at menyen på vårt rom dessverre var endret for flere måneder siden og flere av de tingene vi hadde bestilt ikke var på den nye menyen. Etter en halvtime kom de opp med en ny meny, men vi hadde allerede bestemt oss for å gå ut å spise.

Da vi kom tilbake ved midnatt, var det endelig tid for å få en skikkelig god natt søvn i en ekte Ritz Carlton seng. Og sengen var skikkelig behagelig med sengetøy av god kvalitet.

Etter en time på øyet, var vår nabo tilbake på rommet og igjen veldig vokal på telefon. Etter en halvtime var hun endelig ferdig og vi fikk igjen sove.

Tidlig avreise neste morgen, ingen avis som ventet på døren. Utsjekk gikk greit, men de hadde belastet meg for Club oppgraderingen jeg ikke bestilte dagen før. Dette ble raskt fjernet fra regningen.

Ett hotellopphold langt under par for Ritz Carlton. Det ble ikke bedre etter at jeg igjen ble belastet 150 dollar + skatt for Cluboppgraderingen jeg ikke ba om noen dager etter avreise og at det tok 2 måneder å få fjernet belastningen.

Konklusjon:
Flott eiendom med god beliggenhet. Store rom med god seng og høy kvalitet. Pass på å ikke få rom med dør mellom rommene. Ikke imponert over servicen

Terningkast 6 av 10

[box style=’info’]Quickfacts:
Lokasjon: Downtown San Francisco
Rompris: 399 dollar.
Bonuspoeng opptjent / program: 3876 Ritz Carlton Rewards poeng, Gold status.
Hjemmeside: Ritz Carlton San Fran

Fordeler: Bra beliggenhet, store og fine rom.
Ulemper: Store serviceutfordringer[/box]

[box style=’note’]Se flere tips, og diskuter San Francisco og omegn i forumet. Klikk her [/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *