Ny Loungetrend i USA, American Express satser

lounge1

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

De som reiser ofte til USA vet at loungene som finnes der ikke akkurat er de mest inspirerende som finnes. Men mens flyselskapene rundt om i verden kutter for harde livet, også på loungefronten, er American Express på offensiven.
De har det siste året åpnet to flunka nye Centurion lounger, i Las Vegas og nylig i Dallas. Neste lounge er San Francisco, som åpner i 2014.
I utgangspunktet har American Express avtale med diverse lounger rundt om i verden slik at deres Platinum og Centurion medlemmer kan få tilgang jorden rundt. Her i USA hadde man tilgang til Continental President’s Clubs, men Amex har aldri hatt noen avtale med United. Da fusjonen mellom United og Continental var gjort, terminerte det nye selskapet avtalen med American Express grunnet Uniteds nære samarbeide med Visa. Amex mistet da mange lounger her i USA, deres viktigste marked.
Det var da de bestemte seg for å satse på egne lounger i nord Amerika, en smart strategi med tanke på alle endringene og kutt man ser i flybransjen.

Og når Amex satser, så satser de skikkelig. Mens flyselskapslounger i USA tar seg overbetalt for dårlig mat og kun gir begrensede drinker fra suverent laveste hylle gratis i sine lounger, satser Amex på skikkelig kvalitet på både mat og drikkefronten — helt gratis

På drinkfronten serverer de skikkelige godsaker som Ketel One Vodka, Tanqueray Ten, 10 Cane Rum og mye annet snadder. Brennevinet består utelukkende av kvalitetsmerker du har hørt om. Har du hørt om McCormicks Gin og Vodka? Ikke det, nei.. Det er det eneste merket United serverer gratis i sine lounger, en litersflaske ligger på 9 dollar i butikken.

Her er ett utvalg fra vinlisten i Centurion Lounge

SPARKLING & CHAMPAGNE
Prosecco | Villa Sandi | “Il Fresco” Spumante Brut | NV | Treviso | Italy
Aromatic white flower aromas introduce this dry, fresh sparkler, brimming with Golden Delicious apple fruit and bright acidity.

WHITE
Albariño | Fillaboa | 2011 | Rías Baixas | Spain
Bright lemon zest and grapefruit aromas lead to ripe peach and sweet melon fruit flavors.

Pinot Grigio & Verduzzo | Masi | “Masianco” | 2011 | Veneto | Italy
Plush, rich and honeyed, with mouthwatering melon, green apple and a hint of nuttiness.

Sauvignon Blanc | Attems | 2011 | Fruili | Italy
Bold, ripe tropical fruit meets crisp Granny Smith apple and sweet pear with a hint of smoke.

ROSÉ
Garnacha | Artazuri | Rosado | 2011 | Navarra | Spain
Beautiful bouquet of raspberries and strawberries, beautiful red berry fruit and a touch of almond.

Pinot Bianco & Pinot Nero | Villa Sandi | “Il Fresco” Brut Rosato | NV | Veneto | Italy
Crisp, fresh and lively sparkler, with bright acidity, lovely citrus zest notes and pink berry aromas and flavors.

RED
Pinot Noir | Hangtime Cellars | 2011 | California
Just-picked strawberry aromas and flavors, a hint of spice, and bright, mouthwatering refreshment.

Valpolicella Classico | Masi “Bonacosta” | 2010 | Veneto | Italy
Bright cherry and plum flavors dominate this spicy red blend balanced with silky, soft tannins.

Tempranillo Blend | Palacios Remondo | “La Montesa” | 2009 | Rioja | Spain
Cherry, strawberry and pomegranate fruit meets citrus and spice on this plush, aromatic red.

Ikke det beste du finner under himmelen, men langt fra det verste og veldig kreativt.

Her er matmenyen

PREMIUM BUFFET, Breakfast

Chicken Sausage Roasted with Potatoes and Shallots
Chicken sausage slow-roasted with potatoes, shallots, and herbs

Scrambled Organic Eggs with Fresh Herbs
Organic eggs with parsley, chives, and thyme

Zucchini, Parmesan and Herb Frittata
Frittata made with organic eggs, fresh vegetables and herbs, and Parmesan cheese

Lemon Ricotta Pancakes with Summer Berries
Pancakes made with fresh ricotta and lemon zest, served with a compote of summer berries and cherries

Additional breakfast items, including yogurt, cereals, breads, and fresh fruit, will be available from 5:00am to 11:30am. Menu items subject to change.

LUNCH | DINNER 11:30am – 10:00pm PREMIUM BUFFET

Farro and Grilled Corn Salad
Fresh corn with scallions, parsley, cucumber and oregano finished with lemon vinaigrette

Arugula, Radicchio, and Endive Salad with Pine Nut Vinaigrette
Baby arugula, radicchio, and endive leaves with Parmesan shavings and a toasted pine nut vinaigrette

Spinach and Ricotta Gnudi
Spinach and ricotta dumplings, baked with tomatoes and basil

Braised Beef Short Ribs with Creamy Polenta (4pm – 10pm)
Tender slices of braised short ribs, served over slow-cooked creamy polenta

Roasted Zucchini Mint, Almonds and Parmigiano
Roasted zucchini tossed with mint, toasted almonds and coarsely-grated parmigiano

Vanilla Honey Panna Cotta with Summer Berries
Panna cotta scented with vanilla and wildflower honey, topped with puree of summer berries

Noe helt annet enn tørre bagels og en ostebit innpakket i plast.

Hvordan kommer du inn? Det koster 50 dollar å få tilgang til Centurion Lounge, gratis for Amex Platinum og Centurion kortholdere.

Jeg håper vi ser en kraftig økning i Centurion Lounger i USA. Blir prosjektet en suksess, har ikke de andre loungeoperatørene noe valg, man må begynne å tilby noe skikkelig.

Det er på tide.

Du kan lese mer om Centurion Loungene her

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *