Park Inn Hotel And Conference Centre London Heathrow

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det skjedde i de dager at jeg ble innkalt til en todagers konferanse ved Paddington i London, og ettersom jeg ville ankomme fra Atlanta, måtte det bookes for to netter. Firmaets budsjett er ikke ubegrenset, så etter å ha forkastet Hilton og Novotel (sinnsykt dyre) samt noen ‘Fawlty Towers’-lignende etablissamenter, endte jeg med Park Inn på Heathrow. Prisen var grei, oppgradering sannsynlig (er concierge) og siden vi skulle starte relativt sent begge dager, kunne man tåle litt reisevei.Imidlertid påkalte mitt hotellvalg interesse fra forumister med dårlige erfaringer fra dette etablissamentet.  Derfor ble rapport bestilt.

Ankom onsdag ettermiddag med Delta og fikk greit sjekket inn selv om jeg var litt tidlig.  Litt kø, men ikke plagsomt.  Club Carlson-skranken sto pen og skinnende med røde sperretau på begge sider, men ble ikke brukt.  Jenta som sjekket meg inn oppdaget fort at jeg var congierge og sa de hadde et hyggelig rom til meg i den nye fløyen.  Frokost var også gratis for meg og wifi-nettverket var åpent. Helt åpent.

Fant heisen på den andre siden av baren (ooooh … luringene .. de kjenner meg!) og tok heisen helt opp til toppen, der en lang spasertur ventet.

Lang vei til rommet.
Lang vei til rommet.

Rommet lå helt innerst ved trappegangen, så det positive var at veien ut er kort hvis nødutgangen må brukes.

Rommet var ikke spesielt merket, men var etter beskrivelsen på hjemmesiden et ‘Business Friendly’ rom, og besto av en foyer, et stort bad med svømmebasseng badekar og en stor stue/soverom med en king-sized seng.  I foyeren sto det en vannkoker og en enslig vannflaske, som trolig var hotellets offergave til sine beste kunder.

Foyer med vannkoker og offergave.
Foyer med vannkoker og offergave.

Grei størrelse på hovedrommet.

Grei størrelse på hovedrommet med en OK arbeidskrok.

 Bingen var litt hard, men ellers helt OK.

Bingen var litt hard, men ellers helt OK.

 

Hotellet ligger rett over Bath Road, ikke langt fra den store Emirates-modellen, og nærme pub’en The Three Magpies hvor jeg inntok en velsmakende porsjon fish & chips og et par pints før jeg tok en tidlig kveld. Stor bar i lobbyen, hvor man også kunne bestille et godt utvalg mat. Det lå også en pizzeria/italiensk restaurant like ved.  Siden temperaturen var behagelig, skulle jeg gjerne ha kunnet åpne vinduet for litt frisk luft, men det var desverre ikke mulig.  Forsåvidt ikke noe i veien med luften, men jeg foretrekker likekvel å kunne åpne vinduet på natten.

Romnummeret mitt sto på listen til dragen ved inngangen til frokostsalen, og jeg kunne uhindret nyte av en grei frokostbuffet med egg/eggerøre, poteter, pølser, bønner, engelsk fet skinke som påstås å være bacon og det vanlige utvalget av kaldmat. Ferskt brød var tilgjengelig sammen med toastbrød.  Et betydelig antall servitører vandret hvileløst rundt i lokalet og spurte om folk ville ha kaffe eller te.  Kaffen var …..  OK.  Vanlig hotellkaffe, brygget av østeuropeiske kaffebønner modnet i armhulene til bulgarske vektløftere.

Utsjekk var rask og effektiv av en hyggelig ung jente.

 

Konklusjon:
Helt greit produkt. Nye rom i den delen av hotellet jeg bodde i. Hvordan det var i den gamle delen vet jeg ikke, men det kunne se ut som at de rommene var nyoppusset. Svært god valuta for penga for prisen jeg betalte (225 pund for to netter).  Med dette har jeg gjennomført tre opphold siden Megado, så da gjenstår det å se hvor lang tid det tar før de 50.000 tilleggspoengene kommer på konto.

[box style=’info’] Quickfacts:
Location: Nær Heathrow, gjennom den storeEmirates Airbus-rundkjøringen, opp bakken og til venstre ved The Three Magpies.
Rompris: 105/120 pund
Bonuspoeng:  Club Carlson, Room points 6122, 75% bonus i tillegg, 3000 for online booking samt 50.000 for tre gjennomførte opphold etter MegaDO.  SCORE!
Hjemmeside: http://www.parkinn.co.uk/airporthotel-heathrow

Fordeler:
– Nær Neathrow
– Anstendig pris
– Nær pub

Ulemper:
– Nær Heathrow
– Ingen spesielle, egentlig.
[/box]

[box style=’note’]Har du kommentarer, spørsmål eller egne erfaringer? Klikk her og del dem med oss [/box]

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *