The Ritz Carlton Toronto

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ritz Carlton Toronto ble åpnet med brask og bram i 2011 og vi snakker ikke om en eiendomsovertakelse, men ett fullstendig nytt bygg. Hotellet ligger midt i sentrum, alle finansielle institusjoner og større selskaper ligger i området og storattraksjonen CN Tower som rager høyt over Toronto ligger under 5 minutter unna.

Jeg ankom på ettermiddagen fra flyplassen med taxi og ble møtt av en hyggelig kar som hjalp meg med bagasjen. Innsjekk gikk greit og siden jeg hadde mye med meg denne dagen, ble jeg tilbudt hjelp av en bellhop som tok bagasjen min opp til rommet.

Rommet var den laveste kategori hotellet hadde, samme kategori jeg hadde bestilt. Det var Toronto Fashion Week den uken jeg besøkte og derfor var eiendommen naturlig nok utsolgt, så jeg hadde ikke forventet noen oppgraderinger.

Rommet var stort, lyst og selvsagt moderne. Alle rommene er utstyrt med en Bose Wave klokkeradio, noe jeg setter stor pris på.

DSC00109

DSC00099

DSC00098

DSC00101

Badet var også stort og moderne og Bellhopen var veldig stolt over den store TVen som var integrert i speilet, noe som er normalt på nye luksuseiendommer. Det var en separat dusj, badekar og separat WC

DSC00115

DSC00088

DSC00090

Minibar med skyhøye priser var også på plass, men den første skuffelsen var den elendige kaffemaskinen av samme typen man finner på moteller rundt om i USA

DSC00111

DSC00110

DSC00112

DSC00114

Rommet var akkurat det man burde forvente seg av ett nytt luksushotell: Stort og behagelig — minus den cheesye kaffemaskinen da. Jeg var på jobbtur og bestemte meg for å jobbe mens jeg ventet på at noen kolleger skulle komme inn. Internettet var ubrukelig og forble ubrukelig alle de 4 dagene jeg var på hotellet.

Neste morgen hadde jeg en full dag og bestemte meg for å bestille romservice til frokost. Jeg bestilte en kontinental frokost, samt en bagel og en Bircher Musli. De hadde glemt frukten og bakevarene bortsett fra Bagel. Jeg ringte ned og de beklaget, det kom til å ta en halvtime for å få sendt opp resten av det jeg hadde bestilt, så frokosten jeg hadde fått var på huset.

Vi tilbrakte en del tid i baren/sushirestauranten nede under oppholdet. Servicen og maten var veldig bra og vi koste oss selvsagt eksta mye siden mange supermodellene som bodde på hotellet tok turen innom i løpet av kvelden.

Jeg er ikke noe særlig fan av Aprey amenities som Ritz Carlton nå tilbyr sine gjester og vanligvis har de Bulgari eller L’Occitane som erstatning. På Ritz Carlton i Toronto hadde de dessverre ingen erstatninger bortsett fra Neutrogena for allergikere.

Jeg fikk ikke avisen jeg bestilte en eneste dag, så det var en rekke større serviceutfordringer. Ved utsjekk, var fortsatt frokostfiaskoen på regningen og det tok litt tid å få dette ordnet opp i.

Konklusjonen må bli at Ritz Carlton Toronto er ett herlig nytt hotell som er super fresht, men at servicen definitivt trenger ett løft

Karakter 6 av 10

Quickfacts:
Lokasjon: I sentrum av Toronto
Rompris: Fra 350 CAD per natt
Bonuspoeng opptjent / program: 43.012 RC poeng, Ritz Carlton Platinum status
Hjemmeside: The Ritz Carlton Toronto

Fordeler: Helt nytt rom, herlig seng og sengetøy. Bose Wave klokkeradio og TV i speilet på badet
Ulemper: Billig kaffemaskin, elendig internet, ikke avis levert og ikke alternative amenities

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *