Romjulstilbud med Emirates

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har mottatt følgende melding fra Emirates:

Dubai/Oslo, 26. desember 2014 – Nytt år, nye eventyr. Fredag 26. desember starter Emirates sin romjulskampanje og gjør det enda enklere for globetrottere å si «hello» til nye destinasjoner og opplevelser i 2015. Romjulskampanjen tilbyr spesialpriser på Business- og Economy Class til et stort utvalg byer over seks kontinenter.

Kampanjen gjelder bestillinger som gjøres mellom 26. desember og 16. januar, og for reiser mellom 6. januar og 30. november 2015.

– Det er mange som har nye reisemål som nyttårsforsetter, og ettersom vi er en global tilbyder av flyreiser som kobler folk og steder, så er det ingenting som gleder oss mer enn å hjelpe våre kunder innfri sine reisedrømmer, sier Terje Grue, administrerende direktør i Emirates Norway.

– Emirates tilbyr et stort rutenettverk av globale destinasjoner i tillegg til en flott flyopplevelse, og for en begrenset periode tilbyr vi alle som vil reise med oss spesielt gode priser, forteller Grue. – Enten du ønsker å utforske en ny by, oppleve noe helt nytt eller besøke venner og familie du ikke har sett på lenge, finnes det ikke noe bedre tidspunkt å realisere disse reiseplanene enn med Emirates akkurat nå, avslutter han.

  •  For Business Class med alt inkludert fra Oslo til Dubai starter på prisene fra kr. 13.730 tur/retur. For å reise videre fra Dubai til Den fjerne østen og Australasia starter prisene på kr. 15.350 (Bangkok).
  •  For billetter på Economy Class fra Oslo til Dubai starter prisene fra kr. 2.899 tur/retur, og videre fra Dubai til Den fjerne østen og Australiasia starter prisene på kr. 3.940 (Bangkok).

Emirates flyr nå til 147 byer i 84 land. Nye destinasjoner som ble lagt til Emirates rutenettverk i 2014 er blant annet Taipei, Boston, Abuja, Chicago, Oslo, Brussel og Budapest.

Det er ikke kun antall destinasjoner som øker, Emirates fortsetter også å øke sin flyflåte som nå har nådd 232 fly. Selskapets unge flåte, bestående av kun bredbuksfly tilbyr det siste innen komfort ombord, inkludert mat laget av gourmetkokker og over 2000 kanaler i selskapets prisvinnende underholdningssystem ice. Emirates har også 55 Airbus A380 i sin flåte, alle med gratis Wi-Fi ombord, som for tiden tjenestegjør mellom 33 destinasjoner fra Auckland i øst til Los Angeles i vest.

For mer informasjon om Emirates, inkludert hvordan booke flyreiser og en komplett liste over tilbud og betingelser, kontakt ditt reisebyrå eller besøk www.emirates.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *