Romjulssalg hos Qatar Airways

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tidligere i dag har vi skrevet om Emirates som har romjulssalg. Sannelig har ikke deres argeste konkurrent, Qatar Airways også et romjulssalg på gang med gode priser. Qatar Airways skriver:

Mye har hendt det siste året og det feirer vi med ekstra gode priser. Vi har startet opp mange nye destinasjoner i hele verden og på veien til ditt reisemål får du nå også mulighet til å oppleve vår nye supermoderne flyplass Hamad International Airport. Bestill en langhelg til Dubai for en kombinasjon av storby og strand eller en herlig strandferie til Maldivene for å lade batteriene.

Qatar Airways har dessuten begynt å fly med verdens største passasjerfly, Airbus A380, som du nå kan oppleve på flyreiser mellom Doha og Bangkok.

Kampanjeprisene gjelder bare til og med 31. desember.

Pass på å bestille din reise på qatarairways.no nå!

Vi ønsker deg et riktig godt nytt år.

2612 2

Betingelser & regler

  • Salgsperiode: 25. – 31. desember 2014
  • Reiseperiode: 28. desember 2014 til 30. september 2015
  • Blackout datoer (reise ikke tillatt): Utreise: 26. – 29. mars 2015 og 12. juni – 22. juli 2015. Hjemreise: 2. -11. januar, 6. – 11. april, 15. juli – 28. august og 17. – 20. oktober 2015. (Kun Economy Class)
  • Minimum reiselengde: 5 dager (GCC 3 dager)
  • Maks reiselengde: 3 måneder
  • Rabatten gjelder kun når billetten betales direkte.
  • Antall rabatterte plasser er begrenset og i forhold til ledig kapasitet i relevant bookingklasse.
  • Prisene som vises er inklusiv rabatt, skatter og avgifter. Serviceavgifter kan tilkomme for billetter som kjøpes via Qatar Airways sine billettkontor eller via ett reisebyrå.
  • Standard barn/spedbarnsrabatt gjelder.
  • Ytterligere regler og vilkår gjelder. Kontrollere reglene når du gjør din bestilling.

 

Her finner du altså meget gode priser. Bangkok i Business Class for 13 145 kr er et røverkjøp som sjeldent gjøres billigere. Iallefall når reiseperioden er på nesten 9 måneder. Så her gjelder det å bestemme seg før nyttår. I tillegg må vi legge til at reiser du til Bangkok før 31 mars og finner billett på de avgangene fra Doha til Bangkok som flys av Airbus A380 (Rute 833 eller 836) vil du få 50% ekstra Q-miles om du flyr i Economy Class eller 100% ekstra Q-miles om du flyr i Business class. (Gjelder også på Qatars Airbus A380 ruter mellom Doha og London og Paris)

Hvis du vil vite mer om Qatar Airways sitt bonusprogram, Privilege Club, kan du lese guiden til dette bonusprogrammet som vi har laget for deg. Dette finner du på denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *