Andrikken Hotell, Andenes

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Andrikken Hotell ligger sentralt plassert i sentrum av Andenes på Andøya. Hotellet har 44 rom, hvorav 3 er juniorsuiter. Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet.

Hotellet er ikke av nyeste årgang, men utvendig ser det likevel godt vedlikeholdt ut. Også innvendig er det foretatt opptil flere oppgraderinger siden hotellet ble bygget, men hotellet møter naturligvis ikke god internasjonal standard.
Inngangen er vendt mot Storgata som er hovedgaten og utenfor sto det oppstilt benker til å sitte på. Temperaturen var imidlertid ikke tosifret under mitt besøk så vi benyttet ikke disse fasilitetene.

Inngang
Inngang

Resepsjonsområdet så relativt bra ut. Her finner du fliser på gulv, sort himling av metall og belysning i form av downlights. Jeg ble godt mottatt i resepsjonen hvor min reservasjon lå klar.

Resepsjon
Resepsjon

 

Resepsjonen fungerer også som hotellets bar hvor de har alle rettigheter for servering av alkohol. Ved vinduene mot gata lå en salong med gode stoler, men det så ikke ut til at noen forsøkte å holde orden her. Salongen har teppe på gulvet mens veggene er hvitmalt med noen bilder som pryder disse.

Salong ved resepsjonen
Salong ved resepsjonen

Korridorene har rødt teppe på gulvet, malte betongflater og himling av metall. Belysning er montert over dørene inn til rommene.

Korridor
Korridor

 

Jeg hadde bestilt et standard rom med dobbeltseng. Rommet hadde beliggenhet i fjerde etasje, som for øvrig er øverste etasje på hotellet. Følgelig fikk jeg veldig god utsikt fra rommet. Både tak og vegger er malt i hvitt, mens gulvet har et mørkt teppe. Veggene er ganske sterile og helt uten noen form for dekorasjoner eller pynt. Vinduet har fargerike gardiner og en matchende lampe står plassert ved vinduet. Sengen var av det myke slaget og helt grei å ligge i.

Seng
Seng

Til tross for at rommet er lite er det funnet plass til to gode stoler og et lite rundt bord

To gode stoler
To gode stoler

 

Rommet har en veg montert flatskjerms-TV, men med et meget magert kanalutvalg. Under fjernsynet står et skrivebord med telefon og lampe på. En tilhørende stol finner du også her. Et skap og benk hvor en stor koffert lett får plass finnes rett innfor ytterdøren.

Arbeidsbord og fjernsyn
Arbeidsbord og fjernsyn

 

Badet er lite, men det er blitt oppgradert med fliser på både gulv og vegger. En enkel servant og et vegghengt toalett er også av nyere dato. Badet har et stort speil og god belysning. Her er kun dusj og det er helt greit.

Bad
Bad

 

Rommet jeg fikk vendte ut mot storgata, romplasseringen ga meg fenomenal utsikt mot fjellmassivene mot sørvest. Med en slik utsikt er det litt synd at vinduene ikke er av typen gulv til tak.

Hovedgaten i Andenes
Hovedgaten i Andenes

 

Frokosten var middels bra, men valgmulighetene er noe under det du normalt har ved hoteller i de største byene. Om ettermiddagene/kveldene serverer restauranten varmt buffet måltid til en rimelig pris, den kvelden jeg var der hadde de to varmretter samt noen desserter.

Jeg avslutter med disse to bildene som viser den fantastiske utsikten fra rommet.

Andenes fyr
Andenes fyr
Vakker solnedgang
Vakker solnedgang

Oversikt

Fordeler

Sentralt i forhold til Andenes
Alle rettigheter i baren
Hotellet er noe oppgradert

Ulemper

Små rom
Umoderne møblement

KOMFORT/ROM

FASILITETER

SERVICE

VALUTA FOR PENGENE

Overall Rating

Konklusjon

Rommene er små men de er oppgradert. Rommene som ligger i de to øverste etasjene og som vender mot vest er å foretrekke da disse gir deg en fantastisk utsikt. Helt greit hotellvalg dersom du besøker Andøya og Andenes.

2.8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *