RusLine åpner direkterute til St. Petersburg

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Russlands største regionale flyselskap åpner direkterute fra Oslo Lufthavn til St. Petersburg. Tre til fem ganger i uken kan du nå reise direkte til Russlands nest største og verdens nordligste millionby.

Ruten åpner ikke før 1. juni, men allerede nå kan man booke reiser hos enten reisebyråene eller på nett. Dersom man skal videre, tilbyr RusLine gode forbindelser til 38 andre byer, selvfølgelig mange innenriks i Russland, men også til andre østeuropeiske destinasjoner.

For turister og næringsliv i begge land er dette gode nyheter. St. Petersburg er en de mest berømte og myteomspunne byer i verden og ligger kun én time og førti minutter fra oss. Dette er en rute vi er helt sikre på at kommer til å bli svært populær. Russland er et enormt land med mange fantastiske attraksjoner, så dersom man ønsker å reise videre fra St. Petersburg, er forbindelsene med RusLine fra Pulkovo flyplass i St. Petersburg veldig gode

Jasper Spruit, trafikkdirektør i Avinor

Norge er et attraktivt land for russiske turister, så også i Russland er de fornøyd med ruten. Administrerende direktør Dmitriy Eshtokin i RusLine mener Norge tiltrekker seg turister fra mange regioner i Russland fordi landet har fantastisk natur, hyggelige byer og pittoresk landskap. Han sier videre at jo bedre og mer tilgjengelig de kan gjøre forbindelsene, jo flere russere tror de vil besøke Norge. Derfor mener de Oslo-ruten er en «must have» for St. Petersburg og Pulkovo flyplass.

RusLine har sin hovedbase i Russlands hovedstad Moskva, men også baser i St. Petersburg, Rostov-na-Donu, Voronezj, Jekaterinburg og Tjumen. Flåten består av tjue Bombardier CRJ (Canadian Regional Jet) 100/200 og tre Embraer 120.

Billetter til Rusline kan bestilles her eller hos ditt reisebyrå.
Hvis du ikke er spesielt stø i russisk, trykk på «Language» øverst til venstre og velg «English» for et noe mer forståelig språk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *