Nye gode tilbud fra Qatar Airways

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som vi har skrevet om flere ganger tidligere her på InsideFlyer, kommer Qatar Airways jevnlig med gode priser til en rekke av deres destinasjoner. Nå er nettopp en ny kampanje startet, og her er det mange fine priser å finne.

Ikke minst er reiseperioden meget generøs. For billettene i Business Class går den helt frem til 31. mars 2017, så her kan du sikre deg både sommerferie, høstferie, juleferie (hvis den bare er laaaaang nok) og vinterferie til gode priser. For Economy Class gjelder prisene frem til 31. august 2016. Vær klar over at det er noen block-out dates i forbindelse med jul som varierer.

Vi trekker frem noen høydepunkter fra tilbudslisten:

Først i Economy Class:

QR april 1

QR april 2

Her ser vi at det er mange asiatiske destinasjoner til under 5 000 kr, og flere rett over. Mange av disse pleier å koste fra 8′ og oppover.

Så var det tilbudene i Business Class:

QR april 3 QR april 4 QR april 5

Det er fint å se at prisen til Bangkok i Business Class har kommet ned i litt over 12 000 kroner igjen. Det er en utrolig bra pris til Bangkok. Husk også at høysesong i Thailand er januar-februar, og prisene gjelder også da. Manila til drøye 15 000 kr og Tokyo til drøye 16 000 kr er også meget bra.

Du finner alle tilbudene og mulighet til å bestille billetter om du klikker deg inn på Qatar Airways sin egen hjemmeside som du finner på denne linken. For å se om det er block-out perioder, trykk på «details» utenfor hver destinasjon. Husk at du også kan finne priser fra de største norske byene (men da må du gå inn på vanlig booking via Qatar sine sider, da tilbudssiden kun tar utgangspunkt i Oslo). Du kan jo selv vurdere om du vil kjøpe gjennomgående billett, eller en tilslutningsbillett til Oslo om det er mye billigere. Er det liten forskjell anbefaler vi å gå for gjennomgående billett da det gjør det lettere for deg ved forsinkelser eller andre irregulariteter.

Husk at Qatar Airways er med i One World-alliansen, og de har sitt eget bonusprogram som heter Privilege Club. Det har vi laget en guide til for deg. Du finner guiden på denne linken.

Kommentar

  1. Ove sier

    Er disse prisene publisert ut enda? Finner f.eks. ingen alternativer til Denpasar i økonomi i reiseperioden som er angitt (mai-august).

    • Erling sier

      Det er det flere som har lurt på. Og vi er jammen ikke sikre. Vi får jo håpe at det er sånn at de ikke har lagt dem ut enda, for ellers kan det ikke være mange billetter i omløp…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *