Salg hos BA gir billig vei til sølvkort

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways har nå salg, som i utgangspunktet viser økonomiklassepriser på sidene deres. Det er også salg i World Traveller Plus (Premium Economy) og Club World (Business class) som er spennende for de som har Avios og skal oppgradere, eller for de som samler Tier Points for å få status. Oversikt over salget finner du på http://ba.com

De beste business-prisene

Siden prisene ikke står listet, så er det ikke helt enkelt å få oversikt, men man kan bruke prisoversikten til BA som finnes her. Det finnes gode priser fra og med nå og ut over sommeren i Club World. Det er ikke tillatt med stop-over underveis, alle stopp må derfor være under 23 timer. Reiseperiode er 10. januar til 15. juni, men det finnes også gode businesspriser i sommer ser det ut som.

Noen eksempler på tilbudspriser (og normalpriser) i business:

  • Boston 9066 kroner (14973 kr)
  • New York 10.104 kroner (17.573 kr)
  • Los Angeles 11.776 kroner (19.773 kr)
  • San Francisco  12.226 kroner (20.573 kr)
  • Bangkok 13.452 kroner (19.194 kr)

De laveste business-prisene til USA finner du faktisk i påsken, utenom påsken ligger det noen tusen høyere, Bangkok ser ut som det er lav pris hele våren.

Sølvkort for kr. 11.776

Siden salget også gjelder på code-share-flighter med American Airlines så er det mulig å booste opptjeningen ved en reise til vestkysten. Reise du fra Norge til eks. Los Angeles via New York begge veier så har du sølvkortet i bukselommen, du må bare passe på et par ting dersom du ikke har TierPoints eller flygninger fra før

  • Routingen må være: Norge-London-«Østkysten»-«Vestkysten» og det samme hjem igjen
  • Sølvkort krever fire BA-flighter så du må fly BA mellom London og New York. Flyr du med AA så får du en flight for lite
  • For å få 140 Tier Points på innenriksflighter i USA må turen være over 2000 miles, dvs. New York til Los Angeles går, Chicago til Los Angeles går ikke (kun 40 Tier Points)

Oppsummer vil en Norge-Los Angeles med BA til New York og AA mellom New York og Los Angeles begge veier gi 4 BA-flighter og 640TP, dvs. 40TP over kravet til sølvkort. Gjør du dette i påsken finner du flighter til kr. 11.776. Da har du loungtilgang og gratis setereservasjon i et drøyt år etter det.

[box style=’info’]

Eksperttips

  1. Mellom New York JFK og Los Angeles / San Francisco flyr AA med nye fly på en del avganger. Sjekk bookingdialogen, de vil hos BA stå oppført som A320 selv om det er A321. Les om dem her.
  2. Er du veldig hypp på New York så kan du du få deg en natt der så lenge du passer på å fly videre innen 24 timer uten at prisen endres.

[/box]

[box style=’warning’]

Noen nyttige linker:

[/box]

GOD TUR!

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *