Samarbeidet mellom SAS og Mikkeller kommer med to nye øl

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS og Mikkeller har flere gode favoritter på samvittigheten, og nå resulterer samarbeidet i to nye øl som du kan prøve i 30.000 fot.

De to øl-ene er ganske så forskjellige – den første er en hazy IPA og den andre er en spennende ale lagret på vintønner.

Northern Trails No.2

Northern Trails No.2, en ny hazy IPA.

Denne nye IPA-en blir nummer to i Northern Trails-serien. Det har en spennende smak, og kan fort bli en favoritt blant de reisende. Det er forventet at den vil bli tilgjengelig både i SAS Business og SAS Plus på langdistanserutene, i tillegg til alle de europeiske rutene.

Wing Pin Series No. 3

Wing Pin Series No. 3, et nytt og fruktig ale lagret på vintønner.

Dette nye ølet blir nummer tre i rekken i Wing Pin Series. Det er et spennende og litt utradisjonelt øl. Forgjengeren var et øl med hint av rødbeter i smaken, og dette nye ølet har fått en fruktig nyanse med smak av appelsin og pasjonsfrukt. I tillegg har det blitt lagret på vintønner, som vil gi enda mer smak.

Når og hvorblir de tilgjengelige?

Vi har ikke fått bekreftet en dato enda fra SAS, men Peter Lawrance sier at det ikke er lenge til de kan nytes i 30.000 fot.

Vi gleder oss til å høre fra de første som smaker en av de. Skriv gjerne en kommentar under denne artikkelen, på vårt forum eller på vår Facebook-side.

Alle bildene er tatt av Peter Lawrance, som er Head Chef Meal Planning & Execution hos SAS.

Denne artikkelen ble originalt skrevet av Henrik Olsen for vår søsterside insideflyer.dk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *