SAS AmEx: Ny og forbedret Companion Ticket!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Meget gode og etterlengtede nyheter fra SAS EuroBonus American Express Card: Deres populære fordel «companion ticket» har nå blitt kraftig forbedret! Companion ticket vil si at man kan reise to personer for prisen av én med bonuspoeng, dersom betingelsene for dette er oppfylt.

Vi har tidligere omtalt disse kortene i denne artikkelen om hvordan man kan tjene EuroBonus-poeng på kortbruk. Før måtte man ha Premium- eller Platinum-kort for å opptjene companion ticket, og kravene for å oppnå dette var et årlig forbruk på henholdsvis 130.000 kr for Premium- og 100.000 kr for Platinum-kort. Classic-kortet ga ingen slike fordeler.

Hva er nytt?

Heretter er opptjeningsgrensen for companion ticket satt til 100.000 kr i årlig forbruk, uavhengig av korttype, men reglene for uttak er litt forskjellige.

Classic

AmEx Classic

 

Companion ticket oppnås ved 100.000 kr i årlig forbruk. Denne kan tas ut på flyvninger med SAS eller Wideroe innen Skandinavia.

 

 

 

Premium

AmEx Premium

 

Companion ticket oppnås ved 100.000 kr i årlig forbruk. Denne kan tas ut på flyvninger med SAS eller Wideroe i hele deres rutenettverk.

 

 

 

Platinum

AmEx Platinum

 

Companion ticket oppnås ved 100.000 kr i årlig forbruk. Denne kan tas ut på flyvninger i hele rutenettverket til alle selskaper i Star Alliance.

 

 

 

For innehavere av Platinum-kortet er det en markant forbedring å kunne bruke companion ticket på andre flyselskaper i alliansen. Man kan for eksempel bruke sin companion ticket på første klasse med Thai Airways, eller man kan reise til avsidesliggende strøk hvor SAS ikke flyr.

Les mer på American Express sine hjemmesider her.

Hva betyr denne endringen for deg? Hvor vil du bruke din companion ticket?
Diskutér dette i vårt forum.

Kommentar

 1. Odd Langvatn sier

  Bra med en slik forbedring , og spesielt på Platinum som nå gir mulighet for uttak på alle Star Alliance ruter.
  En ytterligere forbedring ville ha vært at det opptjenes en CT pr 100.000 kr som omsettes på kortet!

 2. Ola sier

  Hurra, da kan jeg begynne å planlegge litt mer eksotiske reiser, og at dette betyr at jeg «slipper» å fly til San Francisco eller New York hver gang jeg skal ta ut en companion billett. 🙂

 3. Petter sier

  Da gjenstår det å krangle med EB-bookingen, har en CT fra fjoråret som utløper September,
  Mye ledig i F-klasse OSL-FRA-HKG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *