Bonusfeber passerer 2000 «likes» på Facebook!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi på Bonusfeber.no har nådd enda en milepæl da vi nå har passert 2000 følgere på Facebook! Takk til dere alle!

Antall følgere har vokst raskt siden vi startet profilen på Facebook og vi håper at vi også fremover kan nå enda flere med våre artikler og innlegg om reiseglede og bonusfeber. Vi opplever svært gode besøkstall på hovedsiden og håper også at flere og flere finner frem til vårt stadig voksende diskusjonsforum! På diskusjonsforumet finner man engasjerte brukere som ofte har gode tips og triks for at man skal få mest ut av sine reiser.

I perioden som har passert de siste månedene har vi fått publisert flere gode artikler/guider som tar for seg forskjellige flyselskapers bonusprogrammer og flere står for tur. Med kommende endringer i Eurobonus (som vi vet er et viktig bonusprogram for mange av våre lesere) ser det ut til at våren og sommeren kan bli veldig spennende for mange og vi vil dekke alt tett her på nettsiden!

For å bli enda bedre ber vi nok en gang om innspill og tilbakemeldinger fra dere som brukere, så kontakt oss gjerne via nettsidene eller på Facebook. Dette gjelder også om dere har forslag til artikler eller reisebrev dere savner.

Vi har store planer for Bonusfeber.no i tiden fremover, så følg med!

Tips: Legg oss også til på twitter for å få oppdatering med en gang nye artikler publiseres her på nettsiden!

Ha en topp vår og sommer med masse flotte reiseopplevelser! Hilsen alle oss på Bonusfeber!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *