InsideFlyer.no passerer 5000 følgere på Facebook!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi på InsideFlyer.no har nådd en ny milepæl da vi nå har passert 5000 følgere på facebook! Takk til dere alle sammen!

Det er morsomt å se at vi får nye følgere hver eneste dag! Det tar vi som et tegn på at vi nå beveger oss i riktig retning etter «re-brandingen» til InsideFlyer!

Selv om nettstedet og diskusjonsforumet ikke (enda) er 100% ferdig tilpasset, opplever vi at funksjonaliteten nå er betydelig forbedret siden lanseringen. Samtidig har brukernes opplevelse på forumet blitt kraftig forbedret og man finner masse engasjerte brukere der som ofte har gode tips og triks å dele. Vi kan garantere dere at vi arbeider for fullt for å gjøre alt dette enda bedre i tiden som kommer.

Vi opplever svært gode besøkstall nå på nyåret og håper at også vinteren og våren vil by på masse gode artikler som er inspirerende for alle dere som er interessert i å få mest mulig ut av hver reise.

For å bli enda bedre ber vi om innspill og tilbakemeldinger fra dere som brukere, så kontakt oss gjerne via nettsidene eller på Facebook. Dette gjelder også om dere har forslag til artikler, tester eller reisebrev dere savner.

Husk også å følge oss på twitter og instagram for inspirasjon og de seneste nyhetene!

Vi satser på neste mål på 10 000 følgere på Facebook og er takknemlig for om du vil invitere med dine venner også til å like oss.

Vi vil takke dere for all støtte og engasjement og vi gleder oss til å stå på fremover også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *