Betal flybilletter hos SAS med et klikk

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nå utvider SAS betalingsalternativene for sine kunder gjennom å tilby «PayPal One Touch» som betalingsløsning. Dette gjør at SAS‘ kunder kan velge den løsningen som passer dem best; bankkort, kredittkort, direkte betaling, faktura eller PayPal One Touch, melder selskapet i en pressemelding.

SAS utvider nå betalingsalternativene i deres digitale kanaler og tilbyr muligheten til å betale eksempelvis flybilletter, ekstra bagasje eller tilgang til lounge via «PayPal One Touch». Dette betyr at man raskt og enkelt kan gjennomføre et kjøp med ett eneste klikk, uten å behøve å taste inn brukernavn, passord eller annen betalingsinformasjon.

Vi jobber hele tiden med å optimalisere våre salgskanaler for å skape enkle og smidige løsninger som passer våre kunder. Mange er vant til å benytte seg av såkalte ”wallet-løsninger”, som for eksempel PayPal, når de handler på nett og derfor er jeg glad for at vi i SAS nå tilbyr den betalingsløsningen.

Annelie Nässen, global salgsdirektør i SAS

Innledningsvis vil PayPal være tilgjengelig som betalingsalternativ for kunder i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Storbritannia. I løpet av kort tid vil PayPal også være tilgjengelig som betalingsalternativ i SAS appen, noe som sikkert vil glede en del av våre lesere som bruker mobilen også til bestilling av reiser.

SAS har digitalt salg i cirka 30 ulike markeder og satser stort på å tilby lokale betalingsløsninger for å møte kundenes behov. Nytt for mange er kanskje at senest i november 2015 utvidet SAS betalingsmulighetene for det kinesiske markedet gjennom å tilby Alipay og UnionPay til sine kunder i Kina og Hongkong. Disse betalingsløsningene er dominerende på det kinesiske markedet. Nå følger altså vi her i Skandinavia etter med nok en betalingsmåte.

Har du ikke allerede en PayPal-konto, kan du skaffe deg en ved å trykke på denne linken. Alt du trenger er en epost-adresse og et betalingskort, så kan du være oppe og kjøre på noen få minutter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *