Reiselivsmessen 2016

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Kanskje fordi begynnelsen av året har startet kaldt her på Østlandet, valfartet folk til årets reiselivsmesse i Telenor Arena for å bli inspirert og få tips til nye eller gamle og velkjente reisemål. Vi i InsideFlyer har vært så heldige at Singapore Airlines har sponset alle våre lesere med gratisbilletter til denne begivenheten. Så har du muligheten, ikke nøl med å ta en tur for å bli inspirert du også!

Det er en stor variasjon av utstillere og det er mange hundre utstillere med tusenvis av muligheter for å finne både inspirasjon og akkurat den aktiviteten eller reisemålet som passer for deg. For det er ikke nødvendigvis kun avslapning i varmere strøk som fenger. For det kan like gjerne være golf-ferie, sykkelferie eller til og med treningsferie i Nord-Norge som kan være det som trigger reisegenet.

RM_inngang

Hva med et romantisk bryllup i Italia eller på stranden på Bahamas? Rorbuferie i Lofoten, sykkeltur i Alpene eller fottur i Andesfjellene. Det trenger ikke nødvendigvis være korttidsferie som er fokus hos alle, for hva med å kjøpe et feriehus i Spania, Kroatia eller Orlando? Helseferie i Tyrkia eller spa i Sverige? Ikke noe problem. Ikke nok med det, men man kan også få kjøpt reiseutstyr fra flere utstillere. Som dere ser av bildene er hele hallen fylt av utstillere fra fjern og nær. Vi anbefaler å sette av noen timer for å gå gjennom alt, for det er omtrent hele verden som er representert her.

RM_Dominikansk

RM_India

RM_Thai

 

Man kan også besøke flyselskapene og få mer informasjon om destinasjoner og tjenestene de tilbyr. På messen er representanter som Aeroflot, Japan Airlines, Lufthansa, Thai Airways, Vietnam Airlines og som tidligere nevnt, Singapore Airlines.

 

RM_SA-stand

 

Siden vi ble invitert av nettopp Singapore Airlines fant vi det naturlig å ta en prat med dem på messen. Henrik Hanevold, som er Sales Manager for Norge, kunne fortelle oss at det er en økende mengde norske reisende som benytter seg av Singapore Airlines. Han kunne videre fortelle at de er i ferd med å oppgradere langdistanseflygningene med det de kaller «Premium Economy Class». Tidligere har de kun hatt økonomi, business og første klasse, og mange har syntes spranget mellom økonomi og business har vært for stort både i fasiliteter og servicegrad, men også selvfølgelig pris. Det er mange selskaper som har en reisepolicy som sier at selv på langdistanse er ikke business tillatt, mens økonomi pluss er akseptert. De regner med å kapre både businesskunder med en slik policy, men også private reisende som ønsker litt mer komfort og service enn på økonomiklasse, men som ikke ønsker å betale det en businessbillett koster. Og det er ikke til å stikke under stol at når man selv på Premium Economy blir servert champagne, er det litt mer klasse over det hele. Les også vår artikkel om Singapore Airlines Economy Plus fra da nyheten ble annonsert sensommeren 2015.

RM_SA-stand2

 

Singapore Airlines har sammen med Samsonite en konkurranse der du kan vinne kofferter og andre reiseeffekter for 18.000,-. Tre enkle spørsmål og du er med i trekningen. Under ser du noe av det du kan vinne.

RM_Samsonite

 

Singapore Airlines vinner stadig priser rundt om i verden og deres «Singapore Girl» er et kjent symbol for den serviceopplevelsen man skal få ombord. Men det mange ikke vet er at også de har sin egen lille «greie» på lik linje med Lufthansas badeand. De har nemlig en liten teddybjørn som normalt deles ut til barn som reiser med dem på langdistanse. Men flere reisende i både Business og First har funnet ut at denne lille teddybjørnen får ny drakt innimellom og har således blitt et samlerobjekt på lik linje med Lufthansas gule and. Det er ikke alle forunt å få tak i en slik, men neste gang du flyr Singapore Airlines, ta motet til deg og spør om du kan få en liten teddybjørn. Kanskje er du heldig?

 

RM_SA-bamser

 

(Singapore Airlines har sponset billetter til alle lesere av InsideFlyer, herunder også redaksjonen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *