Quality Hotel Augustin, Trondheim

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Quality Hotel Augustin er et hotell i Trondheim med en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet har en meget sentral beliggenhet midt i Trondheim sentrum bare et lite steinkast fra torget hvor statuen av Olav Tryggvason står, med andre ord, mer sentralt i Trondheim kommer du ikke. Hotellet har 136 rom og egen konferanseavdeling.

Quality Hotel Augustin
Quality Hotel Augustin

Hotellets utvendige fasade består av teglstein, det så litt gammalt ut noe arkitekturen understøttet og jeg begynte å ane en viss uro. Jeg hadde booket et standard dobbeltrom og innsjekk gikk raskt og greit. Samtidig spurte jeg litt om bussforbindelse til et sted jeg skulle innom på kvelden, og det må jeg si, maken til raskt og korrekt svar har jeg ikke opplevd før på denne typen spørsmål, resepsjonisten søkte kjapt på nett og jeg fikk utlevert buss nr. rutetid, hvilket stopp jeg skulle gå av på og hvilken retning jeg deretter skulle gå.

Da jeg entret rommet ble jeg litt overrasket i positiv forstand, rommet var etter norsk standard stort. (Jeg fant senere ut at jeg var blitt oppgradert til Superior Dobbeltrom). Rommet så også bedre ut enn jeg hadde forventet meg og det var utstyrt med en deilig dobbelt seng men med et litt dårlig pute utvalg. Grei puff ved enden av sengen som var fin å sitte på når sko skal knyttes 😉

Behagelig dobbeltseng
Behagelig dobbeltseng

 

Videre var det parkett på gulvet, denne så ikke gammel ut. Rommet var utstyrt med en meget god sofa, bord og en ekstra stol, stolen var grusom å sitte i.

Egen sittegruppe
Egen sittegruppe

 

På bordet ved sittegruppen sto en kurv med litt utvalg iform av nøtter, chips, pastiller og rødvin samt to tilhørende glass.

Tilbehør for minibar
Tilbehør for minibar

 

Fjernsynet var en stor vegghengt flatskjerm med bra kanalutvalg. Denne var montert på en sort plate i treverk, noe som brekker av veggen slik at det blir litt avbrekk på veggen.
Ved vinduet, et arbeidsbord, en god stol og vannkoker.

Flatskjerms TV, arbeidsbord og stol
Flatskjerms TV, arbeidsbord og stol
Kaffe og te
Kaffe og te

 

Minibaren var plassert under arbeidsbordet, litt magert utvalg, men i det minste var den med innhold 🙂
Minibaren glemte de å fylle opp i takt med forbruket og jeg bodde der i tre netter… Lurte også på hva den smørpakken var tiltenkt…

Minibar
Minibar

 

Ute i entreen sto det plassert en åpen skapløsning for klær, denne hadde helfigurs speil montert på siden. På toppen lå en reserve pute. Som du ser er det litt mye tomme veggflater og noe mer utsmykning på veggene hadde skapt en lunere atmosfære.

Fra vindu og inn i rom
Fra vindu og inn i rom

 

Badet hadde grå fliser på både gulv og vegger og et stort inn-fliset speil og belysningen var god. Her var kun en vegghengt servant og ergo lite plass for å sette fra seg personlige remedier som toalettvesker, såpe og parfyme.

Enkel servant
Enkel servant

 

Badet hadde en grei dusjløsning og et dusjhode som ga tilstrekkelig med vann, såperemediene var imidlertid ikke noe å skryte av, men dette er ofte vanlig innenlands på denne typen hoteller.

Dusj
Dusj

 

At bygningen ikke er ny, vises spesielt godt i fellesområder som ganger og trappehus. Dører inn til rommene er heller ikke av den nyeste sorten, de lydisolerte bra, men ser utdaterte ut.
Tak er fresjet opp med nye spotter.

Korridor
Korridor

 

Hotellet har også en lobby bar og det er slikt jeg har meget stor sans for. Da jeg ofte er litt lat og ikke gidder å gå ut å tråle gatelangs etter en pub er det storartet å kunne slå seg ned i en hotell bar. Baren her var nylig pusset opp og den så ganske så moderne, innbydende og fresj ut. Her fantes flere mindre sittegrupper stort fjernsyn og svært behagelige stoler, jeg koste meg skikkelig her.

Hotellbar
Hotellbar

 

Sitte område ved hotellbaren
Sitte område ved hotellbaren

Frokost ble servert i tilstøtende rom til resepsjonen, litt kald atmosfære i lokalet men frokosten var ganske så bra. Jeg må også berømme frøkna som styrte på der når jeg var på besøk, hun var meget effektiv samtidig som en ikke merket at hun var der, hadde det ikke vert for det hyggelige smilet hadde jeg sikkert ikke registrert at hun svevde rundt for å rydde og etterfylle mat.

 

Konklusjon: Hotell midt på treet, meget sentralt plassert midt i sentrum, i utgangspunktet et helt greit rom, greit møblert og alt lå til rette for et fint opphold. Hotellet har muligens store utfordringer på renholds siden. Da jeg dro fram sofaen for å lete etter stikk kontakt til PC’en, lå det masse gammelt støv og skitt samt en gammel snusdott. Under listen ved fjernsynet lå gammelt størknet masse som engang hadde vert flytende. Første kvelden drakk jeg noe drikke fra minibaren, kvelden etter da jeg igjen skulle drikke, bar glasset tydelig spor av å ha bare blitt tørket over med en skitten fille. Hadde det ikke vert for dette med renhold hadde poengskåren blitt mye bedre, men når det er så åpenbart at her er renholdet på flere punkter mye for dårlig ryker de ned minst to poeng på dette. Videre ble minibaren ikke etterfylt under mitt besøk.
Da jeg nevnte disse tingene i tilbakemeldingen på mail til hotellet, ble jeg kontaktet av hotellsjefen, hvor hun beklaget for opplevelsene og sa at tiltak var iverksatt for å rydde opp i forholdene, dette var positivt. Videre ba hun meg om kontakte henne neste gang jeg skulle til Trondheim, det ser jeg fram til.

 

3av10

 

[box style=’info’]

Lokasjon: Ved torget, midt i Trondheim sentrum

Rom type: Superior dobbelt rom

Rompris: 795,- (firma avtale)

Bonus programNordic Choice Club

Hjemmeside: Quality Hotel Augustin

Fordeler: Meget sentralt, stort rom

Ulemper: Dårlig renhold

[/box]

 

[box style=’note’] Del dine, eller les andres erfaringer med Choice Hotels her   [/box]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *