SAS åpner ny rute til Bangkok

SAS Airbus A350 SE-RSB

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS fortsetter å styrke tilbudet sitt, og for å imøtekomme den økende etterspørselen etter fritidsreiser åpner SAS nå en ny rute til Bangkok i Thailand. Etter denne ruteutvidelsen kan reisende fly direkte til Bangkok tre ganger i uken med bekvemme nattflyvninger i begge retninger med Airbus A350-fly.

Første avgang er planlagt fra København 30. oktober 2023.

Thailand og de skandinaviske landene har en lang historie med vennskap og samarbeid, og det er veldig gledelig å skulle gjenoppta en direkte rute etter ni år. Bangkok-ruten er en perfekt inngangsport til hele Thailand og et glimrende alternativ både for forretnings- og fritidsreisende. Bangkok er et livlig møtested for internasjonale virksomheter, og landet har tronet øverst på mange kåringer av verdens mest populære turistdestinasjoner med sine vakre strender, frodige jungler og spennende Thai-kjøkken. Uansett grunnen til å reise, er vi glade for å nok en gang kunne tilby en direkte forbindelse mellom Skandinavia og Smilets land.

Anko van der Werff, konsernsjef i SAS.  

Mange nyter landets vakre natur og de mange mulighetene for utendørsaktiviteter som fotturer, bading og strandliv, men Thailand er også kjent for sin rike kultur og historie. Man kan finne et stort antall templer, palasser og andre historiske severdigheter både i Bangkok og resten av landet.

Som del av vinterprogrammet 2023/2024 fortsetter SAS også med tre avganger i uken til Tokyo Haneda (HND) og Shanghai (PVG).

Ruteplan

Ruteplan: mandager, onsdager og fredager
Flight nr.AvgangAvgangstidAnkomstAnkomsttid
SK973CPH23:30BKK17:05 (+1)
Ruteplan: tirsdager, torsdager og lørdager
Flight nr.AvgangAvgangstidAnkomstAnkomsttid
SK974BKK23:45CPH06:35 (+1)

Ruten København-Bangkok gjelder for vintersesongen. Merk at ruteåpningen er med forbehold om myndighetsgodkjenning.

SAS vil betjene Bangkok-ruten med Airbus A350-fly, som gir passasjerene en unik reiseopplevelse. Flyet har et mye lavere drivstofforbruk og opptil 30 prosent lavere CO2-utslipp enn tidligere sammenlignbare fly. Airbus A350 har 300 seter og tre reiseklasser – SAS Business, SAS Plus og SAS Go.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *