SAS åpner ny rute til Hong Kong

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Selv om det er SAS ekstremt dårlige årsresultat og nye spareplaner som overskygger dagens nyheter, så fremkommer det i årsrapporten fra SAS at de også har gjemt noen gode nyheter. I hvert fall for passasjererne. Her kan man nemlig lese at SAS åpner en ny rute mellom Stockholm og Hong Kong.

Ikke mindre enn to steder i årsrapporten står dette nevnt, så da må man jo tro at de mener det.

Enhanced long-haul aircraft will be delivered to SAS and, in September, a new direct route from Stockholm to Asia will be opened,” says Rickard Gustafson, SAS President and CEO.

I første omgang nevnes det ikke spesifikt hvilken destinasjon som er målet med ruten Stockholm, men litt lengre nede i årsrapporten blir det avslørt at det er Hong Kong det er tale om.

• SAS is launching a new direct intercontinental route between Stockholm and Hong Kong

HKG

Åpningen av denne ruten går helt i tråd med tidligere meldinger fra SAS om at man vil åpne nye ruter, primært fra Stockholm og Oslo. Det er dog litt overraskende at det er en helt ny destinasjon, som Hong Kong, som nå blir presentert. Det å gå inn på helt nye destinasjoner er noe som koster mye penger, og det har jo ikke SAS for mye av om dagen.

Ifølge Bonusfebers opplysninger skal ruten flys fem ganger ukentlig. Vi ser frem til fortsettelsen, og håper at SAS har flere offensive kort i ermet.

 

Opprinnelig skrevet for bonusfeber.dk av Flemming Poulsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *