Avianca LifeMiles til halv pris

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fristen for å kjøpe Avianca LifeMiles til halv pris utløper i morgen. Kjøp inntil 75 000 miles og få 100% bonus, totalt 150 000 miles. Tilbudet er gyldig for kun én transaksjon, så du må bestemme deg for beløpet på forhånd. 150 000 miles er det maksimale beløpet du kan kjøpe i løpet av et år, inkludert bonusen under denne kampanjen.

Kampanjen varer til og med i morgen, 19. desember.

Prisen for 75 000 + 75 000 miles er som følger:

Avianca buy 2

Dette er en liten økning fra forrige kampanje, da tilsvarende antall miles kostet USD 2 250. Med gjeldende dollarkurs tilsvarer denne summen litt over 18 000 kroner. Det høres mye ut, men for disse pengene kan du altså fly tur/retur på Første Klasse til Hawaii! Du finner hele uttakstabellen her.

Les også vår artikkel om Avianca LifeMiles her.

Avianca er med i Star Alliance, så du kan bruke LifeMiles til å bestille fly hos selskapene som er medlem der. En av fordelene med dette programmet er at det ofte er ledig i Singapore Airlines Business Class. En annen fordel er at du kan bestille enveisbilletter til nøyaktig halv pris av tur/retur. Dersom du ikke har nok miles til en spesifikk reise, kan du også velge å betale inntil 60% av turen med cash istedet for miles. Blant ulempene er at du ikke kan bestille forskjellige klasser i samme booking. Du kan altså ikke blande Economy, Business og First. Dette blir særlig et problem hvis du vil fly First Class fra/til Norge hvor det ikke finnes First Class. De er også kjent for å ha elendig kundeservice på telefon.

Uansett, dette tilbudet er veldig bra, og vi kan absolutt anbefale å kjøpe full pott dersom du ønsker å fly Business eller First Class til meget gunstige priser.

Klikk her for å komme til dette tilbudet.

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til denne kampanjen, kan du spørre i kommentarfeltet under artikkelen eller i vårt forum her.

Les også om hvordan du kan kjøpe gullkort hos Avianca LifeMiles i denne artikkelen.

Avianca LifeMiles vant tidligere i år to priser under Freddie Awards, for henholdsvis beste kampanje og beste uttaksmuligheter.

 

Hovedbilde: Russavia, Creative Commons.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *