SAS har åpnet sin ombygde SAS Gold Lounge på Oslo Gardermoen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Har du reist til utlandet fra Oslo Gardermoen den senere tid, har du sikkert oppdaget at loungen har vært under ombygning. Du har kanskje også lagt merke til at det kan være ganske så fullt der inne til tider.

Ombyggingen som har vært i gang en stund, skal resultere i at SAS sine lounger på Oslo Gardermoen blir 400 kvadratmeter større enn før. SAS har som kjent 2 lounger på Gardermoen avdeling utland. SAS Business Lounge og SAS Gold Lounge, hvor sistnevnte er for gjester med et SAS EuroBonus Gullkort eller høyere, eller tilsvarende hos et annet Star Alliance selskap.

I første omgang var det SAS Gold Lounge som ble bygget om, da utvidelsen skulle skje i tilslutning til de eksisterende lokalene. Den nye loungen åpnet i dag, 7. juli og samtidig innledes ombyggingen av SAS Business Lounge som skal vare frem til oktober. I mellomtiden vil det nok fortsatt bli trangt i loungen, da det er SAS Gold Lounge som vil være åpen for alle.

0707 11

Men resultatet blir nok bra til slutt, og i følge bildene (som vi har lånt fra SAS sin Facebook side) ser det jo meget bra ut.

0707 19 0707 18 0707 16 0707 15 0707 14 0707 13 0707 12

Har du besøkt den nye loungen? Hva synes du om endringene? Vi hører gjerne fra deg i kommentarfeltet eller i vårt forum!

Kommentar

  1. 3cseat sier

    Den nye loungen var ikke åpen i dag tidlig når jeg var der ca kl 07.00 i dag. Vet ikke om planlagt åpning var senere, eller om det er forsinkelser. Åpen var den i alle fall ikke

    • Erling sier

      Med EuroBonus Gull eller Diamond kan du ta med en gjest, eller din nærmeste familie i både SAS sine lounger og i andre Star Alliance selskapers lounger som gir adgang for dem som har Star Gold som det kalles. (EuroBonus Gull og Diamond regnes begge som Star Gold)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *