Oppdatering i SAS-appen – Remap

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS laserer «Remap» – en helt ny funksjon i SAS-appen der SAS-kunder enkelt og visuelt kan skreddersy og dele personlige reiseguider med andre reisende.

Ifølge SAS bruker over 1.8 millioner mennesker SAS-appen til å bestille flybilletter, checke inn, se EuroBonus poengsaldo og til å laste ned og lese aviser og magasiner før og under reisen. Med den nye funksjonen «Remap» kan man nå lage unike og personlige reiseguider med egne og venners tips samlet i et kart.

– Mange av kundene våre reiser mye og har dermed mange erfaringer og tips å dele med andre. De beste reisetipsene er gjerne de man får fra egen omgangskrets, derfor er vi stolte av å kunne tilby en helt ny digital løsning som gjør det enkelt å få og dele reisetips med venner og bekjente

sier Eivind Roald, konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS.

Under ”My maps” i SAS-appen kan du nå lage egne kart med reisetips til destinasjoner over hele verden. Kartet kan deles med venner via blant annet Facebook, SMS eller e-post, og venner kan legge til sine egne reisetips i samme kart. Etterhvert vil det nok resultere i millioner av «skreddersydde» reiseguider som de reisende kan dele og redigere. I og med at reisetipsene plasseres på kart er det også mulig å hente veibeskrivelser til stedene som blir omtalt.

Man kan motta og se andre reiseguider uten å ha SAS-appen, men for å få den beste opplevelsen bør «Remap» åpnes via appen.

Se hvordan «Remap» fungerer i denne videoen:

Vi er spent på om brukerne av SAS-appen vil ta i bruk en slik tjeneste. I dag finnes det er utall av «tips-sider» som Yelp og TripAdvisor, så hvordan skal SAS kunne konkurrere med dem? Visstnok stoler vi kanskje mer på venner og bekjente, men hva med venner av venner? Blir det mange nok tips om samme steder som sier det samme, eller kun en eller få «skussmål» om et sted man burde reise til eller holde seg unna?

Vi tror at dette kan ha noe for seg om det er mange nok som bruker tjenesten, men at det blir veldig tøft for SAS å konkurrere med alle de andre som tilbyr tips om steder verdt å besøke. Vi skal i alle fall følge med og teste.

SAS-appen kan lastes ned gratis i App Store og Google Play.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *