SAS øker til daglige avganger til Boston – dropper Miami

Boston

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra og med sommerprogrammet 2019 vil SAS tilby daglige avganger på ruten fra København til Boston.

Boston er et populært reisemål om dagen. For en liten stund siden kunne vi melde om at KLM setter inn egne fly fra Amsterdam til Boston, noe som gjør Boston enda mer tilgjengelig for reisende utenfor Oslo. Nå øker også SAS fra fire ukentlige avganger til daglige avganger i sommerprogrammet for neste år.

– Boston er et populært reisemål om sommeren og vi er glade for å nå kunne tilby daglige avganger fra København. Avgangstidspunktene passer også bra for reisende fra Norge og Sverige som flyr via Kastrup, sier Karl Sandlund i SAS i en pressemelding.

Gjenåpnes 31. mars

Boston-ruten tar som vi tidligere har omtalt en kort pause i den kommende vintersesongen og gjenåpnes med fire daglige avganger 31. mars 2019. Deretter går ruten med daglige avganger fra 6. mai til 27. september 2019.

– Mange av våre kunder har oppdaget Boston, som ikke lenger bare er en destinasjon for våre forretningsreisende. Også fritidsreisende ønsker å oppleve de mange kulinariske delikatessene og den lokale kulturen på den amerikanske østkysten, sier Karl Sundland

Dropper Miami

Prisen vi må betale for daglige avganger til Boston, er at SAS innstiller ruten til Miami i samme periode. Dette ikke noe SAS opplyser om selv, men vi ble tipset om det av en observant leser hos insideflyer.dk.

Miami
Skal du fly med SAS til Miami må du i perioden 6. mai til 27. september gjøre en stopp i New York på veien. Foto: aurora.kreativ / Unsplash

Skal du fly til Miami med SAS mellom 6. mai og 27. september må du etter all sannsynlighet belage deg på en stopp i New York på veien, og fly videre til Miami med United.

Forsidefoto: SAS

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *