KLM starter flygninger til Boston

Boston, Massachusetts

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

KLM har med sitt omfattende rutetilbud til mange norske byer blitt et godt alternativ for oss som bor utenfor hovedstaden og vil ut i verden. Det er derfor gledelig nytt for mange at KLM åpner en ny rute fra Amsterdam til Boston våren 2019.

KLMs nye rute til Boston har oppstart 31. mars 2019 med tre ukentlige avganger, og kommer i tillegg til de to daglige avgangene som allerede flys av Delta Air Lines, som er KLMs samarbeidspartner på trans-atlantiske ruter. Ruten skal betjenes med en Airbus A330-300 som er utstyrt med 30 seter i World Business Class, 40 seter i Economy Comfort og 222 seter i økonomiklasse.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

KL617 fra Amsterdam vil ha avgang onsdag, fredag og søndag kl. 17 og lander i Boston kl. 18:30 lokal tid. KL618 returnerer fra Boston kl. 22:00 lokal tid og lander i Amsterdam kl. 10:35 påfølgende dag.

Fra og med 1. juli 2019 legges det også opp til en fjerde avgang på mandager kl. 17.

– Ved å åpne direkterute med KLM kan vi tilby våre kunder flere alternativer for reiser mellom Amsterdam og Boston, i samarbeid med Delta Air Lines. Boston vil bli den 17. nord-atlantiske destinasjonen som betjenes direkte av KLM, sier konsernsjef i KLM, Pieter Elbers i en pressemelding.

Godt nytt for norske reisende

KLM har i dag et utstrakt rutenettverk i Norge, med flygninger til Amsterdam fra Bergen, Oslo, Ålesund, Kristiansand, Sandefjord, Stavanger og Trondheim. For oss utenfor hovedstaden er KLM ofte et av de beste alternativene når man vil komme raskt fram med færrest mulige mellomlandinger.

SAS har også valgt å droppe Boston i vinterprogrammet sitt fra og med denne vinteren, så flere rutealternativer til Boston er absolutt godt nytt.

Boston har mye å by på!

Byen Boston ligger ca. 300 kilometer nord for New York og er den største byen i staten Massachusetts. Byen er blant annet kjent for å huse Harvard University, og er en av de eldste og rikeste i byene USA. Byens økonomi er primært bygget på finansielle tjenester, forsikring, høyteknologisk produksjon og forskning.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Boston er også en populær turistdestinasjon med mer enn 12 millioner besøkende hvert år. Byen mange interessante muséer og severdigheter, og en historie du ikke finner i noen andre byer i USA.

Kommentar

  1. Kjell sier

    De to avgangene til Delta fra Amsterdam til Boston er daglige, ikke ukentlige.

    Harvard (og MIT) ligger i byen Cambridge, på andre side av The Charles river fra Boston.

    Men det er en flott by, og definitivt verdt et besøk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *