SAS Dreams: En matreise i Hong Kong og Macau

SAS Dreams: En matreise i Hong Kong og Macau

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Smak deg gjennom Hong Kong og Macau på en unik kulinarisk reise med CEO Rickard Gustafson og SAS’ sjefskokk Peter Lawrance.

Fra 16. til 21. november kan du bli med på en ekslusiv reise i gastronomiens verden arrangert av SAS Dreams. Turen har plass til 20 deltagere og foregår i SAS Plus. Noen av høydepunktene du får oppleve er ekslusive restauranter med Michelin-stjernede kokker, kinesiske viner i verdensklasse, besøk på en tradisjonell soyasausfabrikk og en rolig, privat øy langt fra travle Kowloon.

 

Dette skriver SAS selv om turen:

Bli med på reisen

Nå er det på tide å følge Gustafsons og Lawrances fotspor gjennom gatemarkedene i urbane Hongkong og bakgatene i de gamle delene av byen. Du vil bli introdusert til de forskjellige områdene særegne kjøkkenstiler og matradisjoner, og få sjansen til å se, smake og lære om lokale produkter. Reisen vil dekke alt fra gatemat til gastronomiske kunstverk i eksklusive restauranter.

Vi er lokalbefolkningen

Vår unike Sweet & Sour Tour tar deg til de mest spennende foodie-destinasjonene i byen, fra tradisjonelle Dim Sum-frokoster til moderne fusionkvelder. Opplev alt sjømat Sørøst-Asia har å tilby direkte fra kilden, alt fra lokale, berømte Krabbenudler-kokker, til internasjonale berømte Michelin-stjernede kokker. Du kommer også til å nyte mer kantonesisk mat på et 5-stjerners Macau Casino, handle på det livlige nabolaget våtmarkedet, og opplev hvordan det er å slappe av på en rolig privat øy langt fra den urbane Kowloon-livsstilen.

Og drikken

Vi vil ha alt fra lokale håndverksøl drukket av ris skåler, til en cocktailreise gjennom byen på en gammel trikk i sann SAS stil. Vi parrer måltider med te, og vi parrer middager med kinesiske viner i verdensklasse mot klassiske stilviner.

Møt vår kokk

Peter Lawrance tar seg av alle SAS kulinariske retningslinjer, men enda viktigere er han en ekte reisende. Lawrance er hele tiden på utkikk etter nye gastronomiske opplevelser, og hans fokus er alltid på å skape nye måltider og brygge nye drinker til våre gjester på flyet. Hans erfaring fra fine diningkjøkken og som kokebokforfatter, kombinert med sin imponerende reisehistorie, gjør ham til den ultimate guiden for denne kulinariske reisen.

Selv om maten vil være hovedattraksjonen på denne reisen, inkluderer turen også unike skreddersydde Hong Kong og Macau opplevelser og sightseeing for den begrensede gruppen på bare 20 gjester. Besøk en tradisjonell familieeid soyasausfabrikk på landsbygda for å lære alt om kunstgjødsel, ta høyhastighetsfergen til Macau, beundre kasinoets galskap.

Les også: Test: Dette er det ypperste SAS har å tilby

Program

Torsdag 16. november

  • Avgang med SK963 fra Arlanda til Hong Kong kl 13.50

Fredag 17. november

  • Ankomst Hong Kong International Airport kl 07.10
  • Innsjekk på Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel
  • Tradisjonell Dim Sum lunsj i «kolonialstil»
  • Utforsk Hong Kong
  • Privat trikketur gjennom Hong Kongs gater
  • Opplev mangfoldet av Java Road Wet Market med alt det har å tilby med sitt ville utvalg av alt fra «nese til hale»
  • Ekstremt lokal kantonesisk markedet middag med stjernekokk

Lørdag 18. november

  • Båttur til Macau
  • Besøk casinoene i Macau
  • Lunsj på 5-stjerners Macau Casino hotell med kantonesisk Michelin degustation-menyen, parret av en te-sommelier
  • Moderne fusionmiddag og drinker i hip Kennedy town
  • Se Hong Kong om natten fra en rooftop bar

Søndag 19. november

  • Båttur til privat øy og tid til å slappe av på en rolig privat øy langt fra den urbane Kowloon livsstilen med unik BBQ lunsj
  • Tid til egen disposisjon på Hong Kong Island
  • Kinesisk og skandinavisk 50/50 middag av kinesiske og skandinaviske Michelin-stjernede kokker på restaurant Frantzén’s Kitchen

Mandag 20. november

  • Besøk Yuet Wo familieeide Soyafabrikk i Tung Sheung Shui
  • Tid til egen disposisjon på Kowloonsiden
  • Unik «tankopplevelse» -middag med all sjømat Sørøst-Asia har å tilby direkte fra kilden på Peter Kams Seafood Trading Company i Aberdeen

Tirsdag 21. november

  • Avreise med SK964 fra Hong Kong til Arlanda kl 09.10
  • Ankomst Arlanda kl 13.40

Prisen

Denne turen setter deg tilbake hele 49 000 kr og 20 000 Eurobonuspoeng per reisende. Dermed er den i kroner den hittil dyreste reisen SAS Dreams har hatt. Du flyr frem og tilbake i SAS Plus og prisen inkluderer tilknytning i Skandinavia.

Turen booker du på nettsidene til SAS Dreams (OBS: krever innlogging)

For en smak på hva du kan forvente av denne turen kan du ta en titt på denne videoen fra SAS Dreams tur til Tokyo:

Foto og video: SAS Dreams

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *