Utløpt: førjulstur til Las Vegas for under 1500,- tur/retur!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Akkurat nå har du mulighet til å gjøre et kjempekupp hvis du vil gjøre unna julehandelen i Las Vegas. I skrivende stund er det mulig å få billetter fra Oslo direkte til Las Vegas med Norwegian for så lite som 1488 kroner!

Oppdatert 06.10.2017 kl. 15:30
Prisene ser dessverre ut til å være tilbake på normalen igjen.

Det er ikke godt å si om det er snakk om en feilprising eller om dette bare et kanontilbud fra Norwegian. Las Vegas for 1488,- kroner må i alle fall være historisk billig!

Denne måtte vi bare prioritere å få delt så raskt som mulig, så vi har ikke full oversikt over alle tilgjengelige datoer. Det ser også ut som prisen kun er tilgjengelig gjennom tredjeparts bookingsider og på datoene vi har sjekker er det AirNGo som er billigst.

Her finner du et eksempelsøk hos Momondo. Vær rask, det er ingen grunn til å tro noe annet enn at disse billettene ikke blir liggende lenge.

Las Vegas med Norwegian
Skjermdump fra momondo.no

Boeing 787 Dreamliner

Norwegians langdistanseruter flys med den populære flytypen Boeing 787 Dreamliner. Vi har ikke sjekket, men siden Norwegian nå lar deg by på oppgraderinger er det ikke umulig at du også kan oppgradere til fra LowFare til Premium for en fornuftig pris.

Norwegian til Las Vegas
Norwegians Boeing 787 Dreamliner. Foto: norwegian.no

Poengopptjening

Du opptjener Cashpoints på alle reiser basert på «status» og billettpris. Du kan lese vår Norwegian Reward-guide og vår guide til Bank Norwegian-kredittkort for å se hvordan du får mest mulig ut av medlemskapet ditt.

God tur!

Forsidefoto: Marcin Klapczynski, Wikimedia Commons

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *