SAS Dreams – Storslagen skiopplevelse i Norge

SAS Dreams Arctic Haute Route

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS presenterer, i samarbeid med Hurtigruten, Arctic Haute Route. Seil langs norskekysten langs urørt villmark. Se nordlyset danse på nattehimmelen. La deg trollbinde av utsikten fra en av Norges eldste fjelltopper, før du kjører off-piste i urørt puddersnø.

Den 23. – 26. april kan du som EuroBonus-medlem seile med MS Nordstjernen mot storslagne skieventyr og sammen med sertifiserte fjellguider få et unikt møte med Nord-Norges fantastiske kystlandskap. Book Arctic Haute Route for 12 995,- og 10 000 poeng.

Du tror kanskje dette er et helt vanlig cruise på en satt rute, før du skjønner at du seiler mot lune viker, isolerte strender og uberørt land.

Nok en vanlig skitur? Det kan virke slik, før du begynner knaser gjennom snøen som du nå toppen av en annen av Norges robuste, ikke navngitte fjell og puste i toppen luften av Lofotalpene.

Det er bare en annen vakkert mørkt arktiske natten, før energien fra solen krasjer inn i atmosfæren, forårsaker nordlyset til å danse foran øynene dine.

Og så går det opp for deg. Dette er ikke bare hvilket som helst cruise, det er naturen sette det kursen på deg.

Program

Dag 1 – Søndag 23. april

11:35 Avreise Oslo til Tromsø med SK 4416

13:25 Ankomst Tromsø

På søndag går du ombord MS Nordstjernen i Tromsø, den største byen i Nord-Norge med 71.000 innbyggere. Hvis du kommer tidlig, det er nok av kulturelle og historiske steder i og rundt Tromsø for deg å nyte. Ikke gå glipp av den berømte Ishavskatedralen. Skipet forlater Tromsø havn klokken seks, på vei mot Senja og Gryllefjorden og en actionfylt første dag. Middag serveres klokken syv. Husk å få litt søvn!

Dag 2 – Mandag 24. april

Treff de lokale fjellene på Senja med Lagre Hesten, Kvænan, Keipen, Segla, Litjemoa, Breitind, Stormoa og Grytetippen som mulige toppdestinasjoner. Våre sertifiserte guider vil finne turen som passer deg best! For de som ønsker å bo i nærheten av båten, vil det være utflukter med havpadling, fiske og havørnspotting. Etter en dag med utforsking, vil du bli servert en afterski på MS Nordstjernen før middag. Klokken fem satt vi seil for Andørja.

Dag 3 – Tirsdag 25. april

Dagen begynner med en sjekk av de lokale forhold, med Snøtind, Langlitind, Klåptind og Kråktindene som mulige toppdestinasjoner. Hvis du ønsker å gi ski en pause, er dette en god dag for hvalsafari, havpadling eller fiske. Kom om bord i kveld for en afterski og middag som skipet setter seil for Henningsvær i Lofoten på rundt fem.

Dag 4 – Onsdag 26. april

En annen episk dag i fjellet med Blåtind, Rundfjellet , Torskmann, Sauetind, piran, Kvittind og Geitgaljartind som mulige mål. Lyst til å gi fjellene en pause? Prøv havpadling eller fisking. Det vil også være en guidet historisk tur i Henningsvær med et besøk til kaviarfabrikken og Galleri Lofoten som hovedattraksjoner. Sørg for å bli med i vår siste afterski klokken tre. Vi ankommer Bodø klokken seks, med god tid til å komme seg til flyplassen.

20:50 Avreise fra Bodø til Oslo med SK 4127

22:15 Ankomst Oslo

 

Prisen inkluderer ikke:

Posisjoneringsfly til og fra Oslo

Transport mellom flyplassen og Hurtigruten

 

Tilbudet er først og fremst gyldig for gullmedlemmer eller høyere. Av erfaring vet vi at flere og flere får muligheten til å melde seg på hvis det ikke blir fullt. Uansett er siste frist 17. april 2017

Påmelding skjer på SAS sine nettsider.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *