Eksklusivt i Norge: SAS Dreams Tailor Made

SAS Dreams Tailor Made lansert på Meet & Greet

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

På SAS’ siste Meet & Greet-event i Oslo denne uken ble det lansert et nytt konsept bare for Norge: SAS Dreams Tailor Made.

Det har vært arrangert Meet & Greet både i Stockholm og København den siste tiden, men SAS sparte en egen godbit til det siste eventet på Fornebu utenfor Oslo 1. juni. Arrangementet ble holdt i Chitra House, et nydelig eventlokale med utsikt til Oslofjorden.

På scenen stod CEO i SAS, Rickard Gustafson og salgs- og markedsdirektør Eivind Roald. På plass var også blant annet Peter Lawrence som er mat- og drikkeansvarlig i SAS. Det er han som står bak det nye mat- og drikkekonseptet som nylig ble lansert.

SAS Dreams Tailor Made

SAS Dreams Tailor Made er en skreddersydd drømmereise bare for deg. I motsetning til SAS Dreams hvor du kan melde deg på ferdige pakkereiser er Tailor Made en reise du selv setter sammen i samarbeid med reisebyrået Lime Travel. De har i følge dem selv over 20 års erfaring med å tilby unike opplevelser. Hvis SAS Dreams Tailor Made blir en suksess i Norge vil også svenskene og danskene etterhvert kunne booke skreddersydde reiser.

Destinasjoner

SAS Dreams Tailor Made
SAS Dreams Tailor Made

I brosjyren som ble delt ut på arrangementet er det listet opp fire eksempler på reiser, Bali, Los Angeles, Maldivene og Mauritius. På nettsiden til SAS Dreams Tailor Made finnes en liste på hele 66 land du kan drømme deg bort til.

Som du kanskje har sett er noe av dette destinasjoner SAS ikke flyr til, men i dette konseptet er det heller ingen krav til at du skal fly med SAS. Det er helt opp til deg om du vil fly Emirates, Widerøe, Jetstar, Lufthansa eller hva som helst annet. Du vil også tjene bonuspoeng og status som vanlig hos de flyselskapene og hotellene du besøker. Ønsker du å leie bil hos Hertz løser det seg sikkert også.

Priseksempler

SAS Dreams Tailor Made
Priseksemplene i brosjyren fra SAS Dreams Tailor Made

Bali

På The Legian Bali venter 67 suiter med terrasse eller balkong og sjøutsikt. På andre siden av veien villaer med eget soverom og privat svømmebasseng. Turen inkluderer fly og syv netter i et delt dobbeltrom, flyplasstransport og frokost. SAS Dreams-kunder får også oppgradering til suite med soverom.

Pris i november: 23 595,- per person

Los Angeles

I Los Angeles sjekker du inn på Viceroy Santa Monica. Rommet har balkong og sengetøy fra Frette. Her kan du nyte en glamorøs blanding av by- og strandliv. Også her er det fly og syv netter i delt dobbeltrom, oppgradering til Deluxerom og Limotransfer fra flyplassen.

Pris i september: 25 295,- per person

Maldivene

Como Maalifushi ligger på stranden, enten på påler over havet eller i en stor villa med din egen butler. Designet av den japanske arkitekten Koichiro Ikebuchi med lyst interiør, mørkt treverk og gulv til takvinduer. Fly, syv netter i delt dobbeltrom, flyplasstransport, halvpensjon og oppgradering til Beach Suite er inkludert.

Pris i september: 39 995,- per person

Mauritius

På Paradis Beachcomber Golf Reost & Spa på Mauritius er også rommene, suitene og villaene designet med lyse farger og mørkt treverk. Hagen med palmer er rett utenfor døra og utsikten over lagunen ikke mange skritt unna. De store familievillaene er perfekt plassert rett ved stranden. Hva med en middag i din egen villa servert av din butler? Fly, syv netter i delt dobbeltrom, transport, frokost og oppgradering til Tropical Room inkludert.

Pris i september: 20 995,- per person

Det er ikke nevnt noe om hvilke klasser man flyr i, men basert på prisene er det grunn til å tro at dette er i økonomi. Dette var bare eksempler, og siden dette er skreddersydde reiser kan du nok reise både foran og bak i flyet avhengig av hvor dype lommer du har.

Doble bonuspoeng

Som en gulrot får du dobbelt så mange Eurobonuspoeng hvis du bestiller før 31. juli 2017. Så vidt vi forstod vil man gjennom sommeren få ett ekstrapoeng per krone brukt hos Lime, noe som ikke er det verste kjøpet man kan gjøre. Betaler du med et co-branded SAS Mastercard eller SAS Amex Platinumkort er det muligheter for en aldri så liten trippeldipp. Du kan få Eurobonuspoeng både på kortbruk og på kjøpet av reisen samtidig som du får bonuspoeng for å fly enten Star Alliance eller et annet selskap av eget ønske.

 

Er du nysgjerrig på SAS Dreams? Sjekk ut denne videoen fra de siste turene:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *