SAS endrer navn på billettene sine (igjen)

SAS endrer navn på billettene

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Light, Smart og Pro. Dette er begreper du kan gjøre deg kjent med først som sist. 13. november endrer SAS navn på billettene sine.

For å gjøre det enklere for sine kunder å velge riktig billettype har SAS valgte å endre navn på billettene sine fra 13. november 2018. Endringen er en ren navneendring så priser og betingelser vil være de samme som før.

– Reisende forventer enkelhet, klarhet og effektivitet, sier Annelie Nässén, EVP Global Sales and Marketing i SAS. – Vi vil gjøre det enklere for kundene våre å forstå hva slags billett de kjøper og hva som er inkludert. Dette er kun en navneendring, innhold og pris vil være det samme som før.

Fortsatt Go, Plus og Business

SAS beholder dagens navn på kabinproduktene sine, SAS Go, SAS Plus og SAS Business. Innenfor disse tre vil det være totalt syv forskjellige billettyper som får nye navn. De nye billettypene vil hete Light, Smart og Pro, og skal gjøre det enklere for kundene å forstå hva som er inkludert.

Kombinerer vi navnene på kabinprodukt og billettype får vi totalt sju navn på billettene fra 13. november. SAS Business Smart, SAS Business Pro, SAS Plus Smart, SAS Plus Pro, SAS Go Light, SAS Go Smart og SAS Go Pro.

Billetter som er kjøpt før 13. november for flygninger etter navneendringen vil automatisk få nye navn.

Men ble det egentlig noe enklere?

Vi skal være enige i at betingelser og innhold kanskje ikke er opplagt ut i fra dagens navn på billettene. Om navneendringen vil gjøre det noe enklere gjenstår vel å se og vi registrerer at noen av navnekombinasjonene, som for eksempel Go Pro kan gi assosiasjoner til helt andre ting enn flybilletter.

SAS endrer navn på billettene
Ble det egentligBlir det egentlig noe enklere med de nye navnene? Foto: RobinHiggins / Pixabay

Du finner flere nyheter om SAS i arkivet vårt.

Forsidefoto: SAS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *