Qantas bygger ny First Class-lounge på Singapore Changi

Qantas nye First Class-lounge i Singapore

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det australske flyselskapet Qantas har annonsert at de vil åpne en helt ny First Class-lounge på Singapore Changi-flyplassen. Samtidig skal den eksisterende Business-loungen også utvides.

Qantas sin nye First Class-loungen vil ha 240 sitteplasser, et luksuriøst design og premium a la carte-servering med asiatisk-inspirert meny. Arbeidet forventes å komme i gang i april neste år.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Den eksisterende Business-loungen som åpnet i 2013 skal også utvides. Totalt vil de nye loungene kunne ta i mot mer enn 800 gjester, noe som er en økning på 60% mot dagens loungetilbud.

– Etter at vi satte inn i A380 på ruten til Singapore er det også flere som besøker loungen vår og vi har opplevd stor etterspørsel etter premiumsetene våre, sier CEO Alan Joice i Qantas Group. – Våre toppstatuskunder forteller oss at loungebesøket er av høydepunktene på reisen og den nye First Class-loungen i Singapore vil ikke være noe unntak. Passasjerer som skal reise videre kan bruke loungen til å slappe av, spise, og gjøre unna telefoner og e-post før de fortsetter reisen.

Qantas Airbus A380
Qantas satte igjen inn Airbus A380 på ruten Sydney-Singapore-London i mars i år.

Åpning i slutten av 2019

Qantas skal samarbeide med kokk Neil Perry og industridesigner David Caon og Akin Atelier for å skape et avslappende miljø for passasjerer som reiser fra eller via Singapore. Designet skal ha et klart fokus på bærekraft. Materialvalg, belysning og fasiliteter skal gjenspeile det beste av lokalt og internasjonalt design.

Singapore Changi blir den fjerde flyplassen med en egen Qantas First Class-lounge. Fra før av Qantas dedikerte First Class-lounger i Sydney, Melbourne og Los Angeles. Loungen designes for å komme gjennomreisendes behov i møte, med tilgang til dusj, cocktail bar, åpent kjøkken og en meny som gjenspeiler Singapores matkultur. Offisiell åpning av den nye loungen er satt til slutten av 2019.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Største hub utenfor Australia

Singapore er Qantas sin største hub utenfor Australia. Mer en 20% av flyselskapets langdistanseflåte brukes til å betjene de 50 ukentlige rotasjonene til og fra flyplassen. Qantas er dermed et av de største utenlandske flyselskapene på Singapore Changi. Fra Singapore har Jetstar Group 298 ukentlige avganger til 26 destinasjoner.

I tillegg til loungesatsningen i Singapore annonserte Qantas nylig at de vil oppgradere loungene sine i Tokyo, Auckland, Sydney, Brisbane, Hobart og Tamworth. En ny innenrikslounge i Melbourne er også under bygging med forventet åpning i slutten av denne måneden.

Du finner flere nyheter om Qantas i arkivet vårt.

Foto: Qantas Group

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *