SAS EuroBonus Diamond-medlemmer får gratis drikke om bord

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som EuroBonus-sjefen Nils Lindhe offentliggjorde eksklusivt til Bonusfebers lesere i starten av februar, innfører SAS nå gratis drikke til EuroBonus Diamond-medlemmer, uansett hvilken klasse de reiser i.

Her på Bonusfeber.no kunne vi i går skrive om at man som Diamond-medlem måtte hente et klistremerke hos SAS og ha dette på seg om bord, for å slippe å betale for drikkevarene. Dette var selvfølgelig en aprilsnarr.

Det som derimot ikke er en aprilsnarr, er at fra 1. april 2015 vil EuroBonus Diamond-medlemmer få gratis drikkevarer om bord, også når de flyr i SAS GO.

Bonusfeber.no kan her fortelle eksakt hvilke regler som gjelder:

I utgangspunktet mottar Diamond-passasjerer gratis drikkevarer. Det er ikke oppgitt noen begrensing i antall drikkevarer. Dessuten vil en eventuelt medreisende også få gratis drikkevarer. Hvis du reiser med din nærmeste familie så gjelder det samme tilbudet for opp til fire familiemedlemmer.

Unntaket er på innenriksflyvninger hvor dette tilbudet ikke gjelder alkoholholdige drikkevarer. På alle andre ruter skal det i følge våre opplysninger ikke være noen begrensninger på hvilke eller hvor mange drikkevarer man kan velge. Det henvises forøvrig til gjeldende reglement fra SAS Plus hvor man kun kan velge mat og drikke til konsum om bord i flyet.

Siden det fortsatt ikke er mulig for kabinpersonalet å se Diamant-status på passasjerlistene, så må du ta med det fysiske EuroBonus Diamond-kortet, eller eventuelt kunne fremvise det fra SAS appen. Et Diamond smart pass burde også være tilstrekkelig for å dokumentere din reelle EuroBonus-status.

Det er altså ditt ansvar, så lenge SAS ikke klarer å skille EBG og EBD fra hverandre på passasjerlistene, å kunne bevise at du er Diamond-medlem for å være sikker på å få gratis drikkevarer om bord.

Utover drikkevarer om bord, vil Diamond-medlemmer også fra 1. april kunne benytte seg av SAS Lounges ved ankomst.

Foto: SAS

Skrevet av Flemming Poulsen for Bonusfeber.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *