Doble bonuspoeng med SAS EuroBonus!

Doble bonuspoeng med SAS EuroBonus!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er ikke ofte SAS kommer med kampanjer hvor de kaster ekstra bonuspoeng etter medlemmene sine, men nå er selskapet ute med en kampanje hvor du får dobbelt opp med poeng på reiser fram til 31. mai 2021.

Både hotellkjeder og flyselskaper har innsett at bonusprogrammene er virkemiddel som kan brukes til å holde på kundene gjennom pandemien. Hotellprogrammene har gått langt i å tilby både bedre opptjening og lettere tilgang til fordeler som elitestatus, selv om flere flyselskaper også har gjort noe av det samme. SAS er kanskje ikke kjent for å være først ute, men nå følger de i alle fall konkurrentene og tilbyr doble bonuspoeng for alle bestillinger fram 21. oktober 2020. Reiseperioden varer helt fram til 31. mai 2021.

SAS EuroBonus

Kampanjen omfatter alle flygninger med SAS (gjelder ikke for Widerøe). Du får dobbel opptjening for alle reiser, men kun i form av ekstrapoeng. Selv om muligheten for utenlandsreiser er begrenset for de fleste av oss, har SAS akkurat nå en god kampanje på innenriksbilletter i Norge, med priser i Go fra 479 kroner og Plus fra 679 kroner. En tur/retur-reise innenriks i SAS Plus vil gi deg minst 3 000 EuroBonus-poeng med denne kampanjen. Greier du å legge inn en mellomlanding på veien tjener du enda mer.

Bergen, Norge
I tillegg til doble poeng, får du akkurat nå ekstra gode priser på innenriksbilletter med SAS. Foto: nextvoyage / Pixabay 

For lite, for sent?

Neida, det er faktisk en ganske god kampanje SAS har kommet med her, men det betyr jo ikke at det ikke kan bli bedre? Skal vi pirke på noe er det at SAS ikke gir dobbel opptjening av statusgivende bonuspoeng. Flere flyselskaper, bl.a. KLM og British Airways har senket kravene for å kvalifisere til elitestatus. KLM tilbyr i tillegg rollover og dobbel opptjening av bonuspoeng ut året, inkludert statusbyggende XP-poeng.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *