SAS fjerner fysiske aviser i sine lounger

SAS domestiv lounge

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra 1. mars, fjerner SAS fysiske aviser til fordel for e-aviser i selskapets egne lounger. Heretter må du inn i SAS-appen for å finne lesestoff.

I en mail sendt ut fra SAS ble det annonsert at de ikke lengre vil tilby fysiske aviser i sine lounger. I stedet satser de på digtalt innhold ved å tilby aviser, bøker og magasiner til alle loungegjester via sin app.

sas liker digitale aviser

Vi har i den forbindelse vært i kontakt med SAS’ danske pressesjef som sier følgende til InsideFlyer:

I takt med at vi øker digitaliseringen vil vi nå tilby alle våre aviser digitalt i stedet for i papirform. Det betyder at man kobler seg på nettverket i SAS-loungene og kan se alle dagens aviser. Man kan også laste de ned via appen. Vi har allerede digitaliseret avisene på flyene, og det har kundene våre vært fornøyd med. De etterspør digitale løsninger, og vi kan også se at våre aviser har blitt flittig nedlastet før avgang…,,
“…Det vil også bli mulig for våre kunder som flyr med Star Alliance å laste ned avisene når de benytter loungene,,

Mariam Skovfoged, pressesjef SAS Danmark

Nytt av dagen er at det fra i dag vil være mulig for alle besøkende i SAS’ lounger å hente ned aviser og magasiner på mobilen. Så lenge du åpner SAS-appen mens du er på loungens trådløse nettverk, skal du få tilgang til alt tilgjengelig materiale som i skrivende stund dekker 28 aviser (på 7 språk!), tre magasiner og 12 bøker. Reiser du med SAS kan du fortsatt hente ned avisene i appen fra 22 timer før avgang.

Det vil fortsatt være fysiske magasiner i SAS-loungene.

5,6 millioner nedlastninger

Pressesjef i SAS Danmark, Mariam Skovfoged har gitt oss følgende fakta om SAS’ digitale avis-satsning:

  • De fleste laster ned aviser tidlig om morgenen med peak mellom kl 06 og 07.
  • Siden SAS skiftet ut papiravisene ombord med digitale aviser i appen (i mars 2015), har det blitt lastet ned 5,6 millioner digitale aviser.
  • Siden introduksjonen av digitale aviser ombord, har kundetilfredsheden med avisene steget. Tilfredsheten ligger høyere enn da det var papiraviser – blant annet fordi utvalget er langt større enn det var tidligere.

Det vil alltid være delte meninger i forbindelse med digitale satsninger på bekostning av fysisk materiale. Hva synes du om den nye endringen? Debatten er allerede i gang på forumet vårt.

 

Pressemeldingen i sin helhet:

DIGITAL LESNING I LOUNGENE VÅRE

Nå blir vi enda mer digitale og tilbyr alle som har adgang til SAS lounger muligheten til å laste ned og ta med seg digitale aviser, bøker, magasiner og podcasts om bord i flyet.

For å gjøre det lettere for passasjerene våre å lese magasiner eller følge nyhetene via aviser, har vi valgt å utvikle en digital plattform som inneholder nettopp dette. Via SAS-appen får du tilgang til et stort utvalg aviser, magasiner, bøker og podcasts som du så kan laste ned på mobilen.

I det digitale utvalget finner du blant annet norske, svenske og danske morgen- og dagsaviser. Det finnes også internasjonale aviser, som The New York Times International Edition og Global Times, samt inspirerende bøker, som Become the leader you are, Creative Problem Solving og Successful Time Management. Hvis du foretrekker å slappe av med sudoku er også det tilgjengelig.

Denne artikkelen er opprinnelig skrevet av Alexanderln på vår søsterside insideflyer.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *