SAS lanserer nytt bedriftsprogram – SAS Credits blir SAS For Business

SAS for Business

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Den 1. juni 2018 forsvinner SAS Credits og SAS for Business. SAS melder at det ikke bare er snakk om en navneendring, men at det også kommer endringer som gjør det lettere for små- og mellomstore bedrifter å utnytte fordelene i programmet.

I det nye SAS for Business bedriftsprogrammet vil du oppnå rabatt fra første booking etter at du har blitt medlem. Selv om du ikke får all verdens med rabatt, er det god nok grunn til å melde seg inn i programmet:

  • 2% Rabatt på SAS Plus
  • 1% Rabatt på SAS Go
  • Ingen rabatt på SAS Plus Saver eller SAS Go Light (men de teller med i den samlede omsetningen)

Det gis ingen opplysninger om rabattsats på SAS Business-billetter.

Devaluering

SAS Credits avvikles og erstattes av ev direkte kontantrabatt. Dette er i utgangspunktet en forenkling av programmet, men umiddelbart er det vanskelig å se at dette gir noen merverdi for medlemmene. Mange bedrifter har retningslinjer som sier at de billigste billettene skal velges der det er mulig, eller bruker et reisebrev som velger billige billetter, eller kanskje til og med Plus Saver-alternativet. Da er det ingenting å hente i forhold til å ikke være medlem.

Rabatten, som tidligere var inntil 4%, har også blitt dårligere med SAS For Business. Nå får du maksimalt 2% rabatt. For å nå et høyere rabattnivå må du ha et uttak på mer enn én million kroner, noe mange små og mellomstore bedrifter ikke er i nærheten av.

Du tjener fortsatt EuroBonus-poeng

Selv om billetten din er kjøpt gjennom det nye SAS for Business-programmet vil du fortsatt opptjene EuroBonus-poeng og status som normalt.

Samarbeidet med Widerøe og Singapore Airlines fortsetter

Det nye SAS for Business-programmet vil fortsatt ha Singapore Airlines og Widerøe som partnere. Det er ikke kommet noen detaljer rundt dette enda, men du skal kunne få rabatterte billetter med både Widerøe og Singapore Airlines på både Flex- og økonomibilletter. Dette skal gjelde for alle ruter, både med og uten segmenter flydd av SAS.

Widerøe Singapore Airlines

Hva som skjer med de andre nåværende partnerne i SAS Credits, som Radisson BLU og Park Inn, er foreløpig ikke kjent. SAS skriver at de jobber med flere tilbud, men hva det betyr i praksis vet vi ikke enda.

Dette må du gjøre som SAS Credits-kunde

SAS har kunngjort følgende tidsfrister for opptjening og bruk av SAS Credits i det nåværende programmet:

  • Opptjening av SAS Credits opphører 30. juni 2018
  • Siste dato for å fremme krav på manglende SAS Credits er 30. august 2018.
  • Siste frist for å bruke dine SAS Credits er 31. desember 2018.

Siden det nye systemet trer i kraft 1. juni 2018 bør du derfor vurdere om du vil bytte program med det samme, eller om du vil fortsette å tjene SAS Credits ut juni. Alle SAS Credits som ikke er brukt innen 31. desember 2018 vil gå tapt.

Du kan lese mer på SAS for Business sine hjemmesider. SAS vil holde siden løpende oppdatert med informasjon og nye fordeler.

Meld inn bedriften din og spar penger

Som sagt er det gratis å være med i det nye fordelsprogrammet og det er fullt mulig å spare noen kroner her, så meld deg inn og spar penger på reisebudsjettet fra 1. juni.

Bilder: sas.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *