SAS innfører Go Light til USA

SAS innfører Go Light til USA

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra og med 14. desember er det mulig for reisende med SAS å velge SAS Go Light på alle SAS flygninger fra Skandinavia til USA.

SAS Go Light er den billigste billettkategorien for reisende som kun har med håndbagasje på flyreisen og ikke har behov for fleksibel ombooking.

Det har vært lenge vært ventet at SAS skulle introdusere denne billettklassen for å fortsette å konkurrere med lavprisflyselskaper. Derfor er det ikke overraskende at denne billettypen nå er tilgjengelig på reiser mellom Skandinavia og USA også.

Det er bare et par måneder siden Lufthansa introduserte langdistansebilletter med bare håndbagasje inkludert.

SAS Go Light vil være tilgjengelig på alle flygninger fra Norge, Sverige og Danmark til alle destinasjonene i USA:

  • New York
  • Chicago
  • Boston
  • Miami
  • Washington
  • Los Angeles
  • San Fransisco

Prisene

Det er ikke annonsert hva disse billettene vil koste, men vi forventer startpriser mellom 2000 og 2500 kr tur/retur til de billigste destinasjonene på østkysten. Standardpris mellom Oslo og New York med SAS Go er drøye 3000 kr, men er stadig på kampanje til 2499 kr.

Lufthansas håndbagasjebilletter koster fra 2300 til 2800 kr og fåes kjøpt til seks av deres destinasjoner i USA. Norwegians billigste billetter mellom Oslo og New York får du til 2298 kr, men de inkluderer ikke mat og drikke.

Det vil fortsatt være mulig å kjøpe tilleggstjenester som setereservasjon og bagasje hvis man skulle ombestemme seg.

Statusfordeler

SAS Go Light og SAS Go gir like mange Eurobonuspoeng og samme service ombord. Det samme gjelder reglene for ombooking og refusjon. Statusmedlemskap i Eurobonus gir deg ikke lengre ekstra gratis kolli som sølvmedlem og to som gull, diamant og pandion. Det er også mulig å oppgradere billettene med PlusGrade, og dermed få blant annet mer bagasje, flere bonuspoeng og loungtilgang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *