SAS med ny terminal på Heathrow i dag

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS overføres i dag til ny terminal på London Heathrow. SAS var blant de første selskapene med tilhold i den opprinnelige Terminal 2, og er nå tilbake i en helt ny utgave av Terminal 2. Den nye terminalen vil betjene alle Star Alliance-selskapene innen utgangen av året.

I dag kan SAS ønske sine passasjerer velkommen i den nye og imponerende «The Queen’s Terminal» på London Heathrow Airport. «The Queen’s Terminal», eller Terminal 2, er det nye tilholdsstedet for de 23 Atar Alliance-selskapene som flyr til Heathrow. Disse selskapene vil flytte fre Terminal 3 til den nye terminalen en etter en innen året er omme.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

United var det første selskapet som flyttet over den 4. juni, og i dag var det altså SAS sin tur. Det første SAS-flyet gikk kl. 06:40, og Bonusfeber var med på denne flyvningen, hvor SAS holdt en seremoni i retro-stil for å markere at SAS var et av de første selskapene til å benytte seg av Terminal 2 i 1955.

Her kan du se timelapse-video av konstruksjonen av The Queen’s Terminal.

SAS har i dag vel 4 000 passasjerer som reiser til eller fra den nye terminalen på et av dagens 21 SAS-avganger eller 21 SAS-ankomster. SAS har følgende ruter til og fra Heathrow:

  • København – London: 6 daglige avganger
  • Oslo – London: 5 daglige avganger
  • Stockholm – London: 6 daglige avganger
  • Göteborg – London: 2 daglige avganger
  • Stavanger – London: 2 daglige avganger

Farvel til SAS London Lounge

Vi sier også farvel til et ikon i og med at SAS stenger sin London Lounge i Terminal 3. Her på Bonusfeber minnes vi mange gode besøk i denne loungen, og det er sikkert mange av våre lesere som vil savne denne loungen.

SAS-Lounge-LHR-4

 

Vi her på Bonusfeber.no vil komme tilbake med beskrivelser av de nye lounge-mulighetene i «The Queen’s Terminal» og hvilken lounge SAS anbefaler som erstatning for deres gamle lounge.

 

Artikkelen er oversatt fra Bonusfeber.dk / Henrik Olsen

 

 

 

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *