30 % bonus ved kjøp av Hyatt-poeng

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hyatt Gold Passport er bonusprogrammet til hotellkjeden Hyatt, og de tilbyr nå 30% bonus når man kjøper bonuspoeng innen 15. september.

Maksimumsbeløpet er 55 000 poeng, som med 30% bonus gir totalt 71 500 poeng til den nette sum av 1 320 USD. (I skrivende stund 8 380 NOK.)

Hyatt buy promo

Er dette en god deal?

Hvorvidt dette er en god deal eller ikke er i stor grad en subjektiv vurdering, og avhenger av den enkeltes reiseplaner og budsjett. Det som imidlertid er sikkert er at man absolutt kan gjøre dette til en god deal! Her kommer et eksempel på hvordan dette kan bli en knalldeal:

Hyatt deler sine hoteller inn i syv kategorier, hvor kategori 7 er de dyreste som koster 30 000 bonuspoeng per natt. (Mer informasjon om kategoriene får du ved å klikke her.) La oss si at du har kjøpt maks antall poeng i denne kampanjen, og ønsker å bruke disse på kategori 7-hotellet Park Hyatt Paris-Vendome. Vi gjør et søk og får opp følgende resultat:

Hyatt buy promo Paris

 

Her ser vi at Hyatt Daily Rate er 1 239 USD, nesten det samme som du betalte for 71 500 poeng. Nå begynner du nok å ane verdien av poengene du nettopp har kjøpt. Nå har du nemlig nok poeng til to netter på dette hotellet, og attpåtil 11 500 poeng til overs. De gjenværende poengene kan du eksempelvis bruke på to netter på et kategori 1-hotell, som for eksempel Hyatt Regency Kuantan Resort i Malaysia. Ved å gjøre det på denne måten får du altså fenomenal valuta for p(o)engene!

Klikk her for å komme til kampanjen.

Bli med og diskutér denne kampanjen i vårt forum.

 

Hovedbilde: Park Hyatt Goa Resort and Spa (Wikimedia Commons)

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *