IHG promo: Lettjente gratisnetter med «Into The Nights»

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

IHG Rewards Club er bonusprogrammet til InterContinental Hotels Group (IHG), som omfatter blant annet kjente hoteller som InterContinental, Crowne Plaza og Holiday Inn. Nå kan IHG Rewards Club lokke med gode muligheter for å opptjene gratisnetter eller ekstra bonuspoeng. Kampanjen «Into The Nights» gir deg muligheten til å opptjene minst to gratisnetter, 50 000 hotellpoeng eller 10 000 flypoeng. Kampanjen går ut på å utføre forskjellige oppdrag for å opptjene bonuspoeng. Kampanjen er målrettet, slik at medlemmene får forskjellige opptjeningsmuligheter og forskjellige oppdrag. Undertegnede har fått følgende oppgaver som må gjennomføres for å opptjene maksimal bonus, som i mitt tilfelle er tre gratisnetter eller 105 200 bonuspoeng:

IHG promo

En av fordelene med denne kampanjen er at man kan slå to fluer i en smekk. Jeg kan for eksempel bruke IHG-appen til å bestille et opphold med «The Bonus Points Package with breakfast» for å utføre to av oppdragene samtidig. Alt i alt er dette veldig lettjente gratisnetter dersom du uansett skal bo på hotell.

De som ikke allerede har fått en personlig invitasjon til denne kampanjen kan også delta ved å melde seg opp på http://intothenights.ihg.com/. Husk å registrere deg som medlem først, ved å klikke her.

Tilbudet som da dukker opp vil se slik ut:

IHG Into the night

Her ser vi at man kan oppfylle kriteriene for to gratisnetter kun ved å bo tre netter: Bo 3 netter (pkt. 2) hvorav 1 natt må bookes med IHG-appen (pkt. 1) og 2 netter må bookes gjennom IHG.com eller appen (pkt. 3). 2 av disse nettene må være på lørdager (pkt. 4) og på henholdsvis 2 forskjellige Holiday Inn-hoteller (pkt. 5).

Her kan man altså bo tre netter på billige Holiday Inn-hoteller og tjene to gratisnetter på dyre InterContinental-hoteller! Dette er altså en meget god kampanje som vi i Bonusfeber.no kan anbefale på det varmeste.

Kampanjen varer til og med 31. desember i år.

Diskutér denne kampanjen og hvordan den kan maksimeres best mulig her i denne forum-tråden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *