50% rabatt på Hilton Hotels i Thailand

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hilton Hotels kjører i disse dager en kampanje hvor det tilbys rompriser på alle deres hoteller i Thailand til 50% rabatt. Hilton har hoteller i Bangkok, Phuket, Hua Hin, Koh Samui og Pattaya. Men tidsfristen er kort, da kampanjen utløper den 13 september. Prisene gjelder ut året, og man må påregne at det kan finnes datoer hvor prisene ikke er tilgjengelig. Men et raskt søk viser at det ikke er noe problem å finne rom til 50% rabatt.

Billigste hotell i denne kampanjen er Doubletree by Hilton på Surin Beach i Phuket. Her er det priser helt ned til rundt 300 norske kroner (1.575 bath) for et dobbeltværelse per natt. Men vær oppmerksom på at det tilkommer skatter og en  “serviceavgift” på toppen, så totalprisen blir ca. 350 kroner (1.869 bath). Men det er jo allikevel en kjempegod pris. Conrad Hotel i Bankok kan fåes til bare 3 200 bath, hvilket tilsvarer ca 600 kroner. Og rabatten gjelder ikke bare for billigste romtype. Nei, helt opp til suiter går til halv pris. Vi har allerede testet Conrad i Bangkok, og trenger du mer fristelse, kan du finne denne testen beskrevet på denne linken.

Priseksempel for en natt på Doubletree i Phuket:

Hilton 2

Alle Hilton-hoteller i Thailand
Dette tilbud gjelder som nevnt på alle Hilton hoteller i Thailand. Dog varierer prisene en del. Her er noen eksempler:

Hilton 3 Hilton 4 Hilton 5

Husk at tilbudet kun gjelder frem til den 13. september 2014 og at det gjelder for bookinger frem til 31. desember 2014. Ikke alle dager er tilgjengelige og prisene kan variere.

Hilton Hotels har deres eget bonusprogram som heter Hilton Honors. Her kan du spare opp poeng ved overnattinger og har du nok overnattinger i løpet av et år kan du oppnå sølv, gull eller diamant status.

Les mer om tilbudet på Hiltons hjemmesider ved å klikke på denne linken.

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *