SAS Now or Never med gode priser til Kroatia i sommer

SAS Now or Never 2019-23 Kroatia Split

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Like sikkert som at det er torsdag er at det tid for Now or Never igjen. I kveld kan SAS friste med gode priser til tre reisemål i Kroatia. De billigste billettene starter på 449 kroner.

Kroatia er de siste årene blitt en ny feriefavoritt her hjemme. Med priser fra 449 kroner er det i alle fall ingen grunn til å bli hjemme i sommer. I kveldens Now or Never fra SAS kan du kan velge fritt mellom Dubrovnik, Pula og Split, så her må du bare bestemme deg for hva som frister mest.

De laveste prisene finner du med Oslo Lufthavn som utgangspunkt, men det er også mulig å finne gode priser selv om du må ha et tilslutningsfly. Billettene er av typen SAS Go Light som er SAS sin billigste billettype og bare inkluderer håndbagasje.

Vanskelig å velge? Det er lov å forsyne seg flere ganger!

Dubrovnik, Kroatia
Dubrovnik i Kroatia har blitt en populær feriedestinasjon for nordmenn. Foto: Jarmoluk / Pixabay

Tilbudene

Kveldens Now or Never-tur går til Kroatia, nærmere bestemte Dubrovnik, Pula og Split. Prisene starter på 449,- én vei for alle de tre alternativene.

Du finner lavpriskalender og kan bestille på SAS sin kampanjeside.

Betingelser

Billettene må bestilles mellom klokken 18.00 og 24.00 torsdag 6. juni 2019. Prisene over er med avreise fra Oslo Lufthavn, andre priser kan gjelde for din avreiseflyplass.

Reiseperioden er juni og juli 2019..

SAS gir alltid fri avbestilling innen de første 24 timene etter booking.

Husk at du alltid opptjener EuroBonus grunnpoeng når du flyr med SAS. Ikke glem at du opptjener 20-25 EuroBonus ekstrapoeng per 100 kroner på selve billettkjøpet om du betaler med SAS Mastercard eller 30 ekstrapoeng per 100 kroner med SAS American Express.

Priser, betingelser og full oversikt over reisemålene finner du som vanlig på SAS sine nettsider.

Forsidefoto: neufal54 / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *