Scandic knuser konkurrentene på hotellfrokost

Scandic Park Sandefjord hotellfrokost Twinings Best Breakfast 2019

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etter at alle fylkesvinnerne i Twinings Best Breakfast 2019 er kåret, står Scandic igjen som vinner i 10 av landets 18 fylker. Scandic er dermed igjen hotellkjeden med flest fylkesvinnere på pallen. Thon Hotels gjør det også bra i konkurransen.

Mer enn 400 hoteller har blitt vurdert i den anerkjente kåringen Twinings Best Breakfast, det uoffisielle NM i hotellfrokost. Fylkessammenslåingen i Trøndelag har tydeligvis ikke kommet Haugen-Gruppen for øret, så hele 19 fylkesvinnere er valgt ut, og Scandic kan skilte med over halvparten av vinnerne.

– Dette er fantastiske resultater for Scandic. I dag er jeg stolt over alle våre dyktige medarbeidere. At vi nok en gang har flertallet av fylkesvinnere i denne konkurransen beviser at vi står støtt med vår solide frokostposisjon i Norge og at vårt arbeid gir resultater. I Scandic serverer vi Norges beste frokost og det skal vi fortsette med, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge.

Prisdryss også til Thon Hotels

Også Thon Hotels har gjort det bra i årets konkurranse, med hele sju fylkesvinnere. Thon-hotellene gikk blant annet til topps i alle de tre nordligste fylkene.

– I slutten av mai ble Thon Hotels kåret til fylkesvinnere i Nord-Norge i Twinings Best Breakfast-konkurransen. I tillegg vinner vi nå fylkene Oslo, Akershus, Aust-Agder og Telemark. Det er fantastisk! Oslos beste frokost serveres hos Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, sier Morten Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels.

Thon Hotel Rosenkrantz
Oslos beste hotellfrokost finner du på Thon Hotel Rosenkrantz. Foto: Thon Hotels

– I konkurransen vurderes over 400 hoteller i Norge, og Thon Hotels har virkelig gjort det bra i år. Vi er kjempeglad for at Thon Hotels har 7 fylkesvinnere.  I tillegg har 5 av våre hoteller fått utmerkelser for fremragende frokost. Totalt går 12 Thon-hoteller videre i Norges beste frokost-kåringen, sier Thorvaldsen.

De to resterende fylkesvinnerne er Refsnes Gods på Jeløy ved Moss og Radisson Blu Caldonien i Kristiansand. Ingen av Nordic Choice Hotels sine hoteller gikk til topps i årets konkurranse, selv om Clarion The Hub og The Thief også fikk utmerkelser for fremragende frokost.

Twinings Best Breakfast

Twinings Best Breakfast regnes som uoffisielt NM i hotellfrokost. Konkurransen arrangeres årlig av Haugen-Gruppen som vurderer frokoster ved mer enn 400 hoteller over hele landet. Deretter kåres én vinner i hvert fylke, før man kårer vinneren av Norges beste frokost i oktober. Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut ifra er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Twinings Best Breakfast arrangeres i år for 15. året på rad.

Forsidefoto: Scandic Park Sandefjord / Scandic Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *