British Airways lanserer egne bobler på første klasse

British Airways Hattingley Valley musserende vin

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways feirer sitt hundreårsjubileum i år med å lansere sin egen musserende vin. Boblene er utviklet i samarbeid med vinprodusenten Hattingley Valley og serveres eksklusivt hos British Airways fra 1. juli.

British Airways’ egne vineksperter har som samarbeidet med Hattingley Valley om å lage en 2015 Blanc de Noir som er tilgjengelig eksklusivt for flyselskapet. Vinen er hovedsakelig brygget på Pinot Noir som er håndplukket, presset og tappet hos Hattingley Valley i Hampshire.

British Airways Hattingley Valley musserende vin
Den nye engelske musserende vinen serveres i første klasse fra 1. juli i år.

Eksklusivt for reisende i første klasse

– Det finnes ingen bedre eller mer britisk måte å feire denne milepælen enn å skåle med engelsk musserende vin. Vi er glade over å få jobbe med Hattingley Valley for å lage noe helt spesielt for våre kunder i første klasse. Dette er første gang vi serverer en musserende Blanc de Noir om bord. Blandingen fungerer utmerket i høyden med toner av rødt epleskinn og lysrøde fruker, sier Kelly Stevenson, som er ansvarlig for vin og drikkevarer hos British Airways.

Den musserende vinen vil kun være tilgjengelig på First Class og i flaggskip-loungen, The Concorde Room på Heathrow. Er British Airways First utenfor rekkevidde eller klarer du ikke å vente til 1. juli? Det er også mulig å få smake på vinen under matfestivalen TASTE of London fra 19. til 23. juni.

Den musserende vinen er en del av en rekke jublieumsprodukter British Airways har utviklet i samarbeid med britiske produsenter. Flyselskapet har blant annet samarbeidet med bryggeriet BrewDog om en SpeedBird 100, en transatlantisk IPA, og med InchDairnie om en egen eksklusiv whisky.

British Airways Hattingley Valley musserende vin
Den nye vinen er en av flere jubileumsprodukter flyselskapet har ut viklet i samarbeid med britiske produsenter.

Spesialister på musserende vin

– Engelsk musserende vin har nå blitt utrolig populært over hele verden. Vi er veldig glade for å ha samarbeidet med British Airways om å lage en eksepsjonell vin som kan nytes både på bakken og i luften, sier Hattingley Valleys administerende direktør Emma Rice.

Familieeide Hattingley Valley ble grunnlagt i 2008 og spesialiserer seg på førsteklasses engelsk musserende vin med utpregede smaker. Et av vinprodusentens kjennetegn er at de lagrer liten del av hvert års produksjon på eikefat, noe som gir prisbelønnede viner som Classic Reserve, Rose og Blanc de Blancs.

Foto: British Airways

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *