Norwegian størst mellom Spania og Norden

Cala Agulla Mallorca, Spania

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian er nå flyselskapet som frakter flest passasjerer mellom Spania og de nordiske landene. Landet har vært en av nordmenns feriefavoritter i mange år. Bare det siste året har flyselskapet fraktet godt over fem millioner passasjerer fra Norden til sol og varme i Sør-Europa.

Fra Norge flyr Norwegian til hele ni destinasjoner i Spania, med hele 28 direkteruter fra norske flyplasser. Etter å ha overtatt plassen som største operatør fra Island i april er flyselskapet nå det største mellom Norden og Spania, med en markedsandel på 43 prosent.

Norwegian Boeing 737-800

Størst i Norge siden 2008

Med 65 direkteruter bidrar Norwegian med økt turisme, nye arbeidsplasser og verdiskaping. Norwegian har vært det største flyselskapet mellom Spania og Norge siden 2008. Deretter ble Norwegian størst mellom Spania og Danmark i 2011, Sverige i 2013 og Finland siden 2018. Island var det siste nordiske landet som manglet, og i april i år inntok flyselskapet førsteplassen også her.

– Norwegian begynte å fly til Spania allerede i 2003 har løpende bygd opp en solid tilstedeværelse i landet, til stor glede for både nordiske og spanske reisende, og ikke minst spansk turistnæring. I sommer tilbyr vi 65 ruter mellom Spania og Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island, flere enn noe annet flyselskap. For de eventyrlystne som vil å oppleve enda mer på sin Spania-ferie er det også mulig å kombinere flere spanske destinasjoner ved å velge Norwegians innenriksruter i Spania. For de som fortsatt ikke har bestilt sin sommerferie er det fortsatt mulig å gjøre noen skikkelige kupp nå, sier kommersiell direktør i Norwegian, Helga Bollmann Leknes.

Tjen CashPoints til din neste reise

Norwegian Reward er flyselskapet Norwegians prisbelønnede lojalitetsprogram. CashPoints du tjener kan brukes på alle Norwegians flygninger hvor som helst i verden. Du tjener CashPoints hver gang du flyr, og på hotellopphold, leiebil og mange andre tjenester fra Norwegian Reward sine samarbeidspartnere. Er du ikke medlem enda, er det raskt, enkelt og gratis å melde seg inn.

Forsidefoto: lapping / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *