Oslo – Bangkok i business class – fra 13 743,-

Bangkok Thailand Grand Palace

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er ingen tvil om at konkurransen mellom flyselskapene er beintøff. Ikke bare når det gjelder de billigste flybillettene, men også i business class til populære til reisemål. Dette kommer oss reisende til gode, som kan velge og vrake i gode tilbud. Dagens supertilbud er Bangkok, Thailand med Qatar Airways business class fra 13 743 kroner.

Det er ikke mer enn et par dager siden vi kunne melde om svært gode priser mellom Oslo og Cape Town, Sør-Afrika med Qatar Airways. Det er tydelig at flyselskapet ikke går av veien for å bruke pris som virkemiddel for å lokke til seg norske kunder. Thailand har lenge vært en av nordmenns favorittreisemål og med priser til Bangkok fra 13 743 kroner, kan du reise ekstra behagelig uten å måtte pantsette huset for å betale ferieturen.

Patong, Phuket, Thailand
Med Bangkok som utgangspunkt kan du enkelt reise videre hvor som helst i Thailand. Foto: Somchai Sumnow / Pixabay

Reisen må bestilles før 30. juni og det ser ikke ut til å være noen begrensning på reiseperiode. Opphold på minimum fem dager kreves for å få de beste prisene.

Hvis du ikke har vært i Doha før er det også mulighet for å legge inn en stopover på veien.

Flere flyselskaper

Vi reiser veldig gjerne med Qatar Airways, men vil du heller reise til Thailand med et annet selskap, finner vi også gode priser med bl.a. Finnair, Air China og Etihad. Vi har brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste prisene.

Momondo Qatar Airways Oslo Doha Bangkok
Skjermdump fra momondo.no

Det som gjør Bangkok-tilbudet ekstra attraktivt er at du denne gangen finner de beste prisene ved å bestille direkte fra flyselskapet.

Bonuspoeng

Qatar Airways er en gullgruve hvis du samler poeng i British Airways Executive Club. Denne turen til Bangkok vil gi deg 560 Tier Points, som er nesten nok til Silver-status (tilsvarer gull i f.eks. SAS EuroBonus) eller en tredjedel på vei til gullkortet. I tillegg får du 15 870 Avios som du kan ta ut bonusreiser for.

Bestiller du direkte fra Qatar Airways vanker det også Trumf-poeng gjennom ViaTrumf. Disse kan du igjen konverte til SAS EuroBonus og ta ut nye bonusreiser for.

I Finnair Plus opptjener du 125% av antall miles du flyr.

Qatar Airways business class

Qatar Airways leverer et svært bra business class-produkt. Spesielt om du reiser med Boeing 787 «Dreamliner» eller Airbus A350, som brukes mellom Oslo og Doha og Cape Town. Det ser dessverre ikke ut til Airbus A350 med QSuites brukes på denne ruten enda, men du kommer ikke til å bli skuffet uansett.

Qatar Airways Boeing 787 Dreamliner Business Class
Business Class i Qatar Airways Boeing 787 Dreamliner.

Vi har tidligere testet QSuites og det «vanlige» business class-produktet, og var svært tilfreds med begge to.

God tur!

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset.

Forsidefoto: Sasin Tipchai / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *